Η πιο ωραία χειροποίητη αφίσα, φτιάχτηκε από παιδιά

Η πιο ωραία χειροποίητη αφίσα, φτιάχτηκε από παιδιά Facebook Twitter
3

Περπατούσα χτες στο κέντρο (κατεβαίνοντας την Παλαιών Πατρών Γερμανού προς Τσιμισκή, εκεί περίπου που ήταν παλιά το AZA). Και ανάμεσα στις κομματικές αφίσες και τα πόστερ που διαφήμιζαν σκυλάδικα ή σεμινάρια που θα σου άλλαζαν τη ζωή, μου τράβηξε την προσοχή μια πολύχρωμη, παιδική αφίσα. 

Η πιο ωραία χειροποίητη αφίσα, φτιάχτηκε από παιδιά Facebook Twitter

Φτιαγμένη λέει απ' το 41ο Δημοτικό Σχολείο, μοιάζει με πρότζεκτ που υλοποιήθηκε στην τάξη (φτιάξτε μια αφίσα για ένα θέμα που σας αγγίζει), η διαφορά με τις υπόλοιπες μαθητικές εργασίες όμως είναι ότι αυτή βγήκε και έξω, στον κόσμο, στους δρόμους. 

Τοιχοκολήθηκε στο κέντρο, και με την απλότητά της με εξέπληξε, σχεδόν με συγκίνησε. Ειδικά αυτό το απλό, αλλά τόσο αληθινό «ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ» στο τέλος. 

Προχωρώντας στη συνέχεια στην Τσιμισκή, κάθε φορά που έβλεπα σκυλάκια στην άκρη του πεζοδρομίου να κοιμούνται και, γιατί όχι, να ονειρεύονται, ασυναίσθητα σκεφτόμουν αυτή τη φράση, που γνώριζα πως ήταν αληθινή:

Είναι καλά. 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια