BREAKING NEWS

Τέλος σε όλους τους ελέγχους κεφαλαίων στην Κύπρο

Τέλος σε όλους τους ελέγχους κεφαλαίων στην Κύπρο Facebook Twitter
5

Την οριστική και πλήρη κατάργηση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων στην Κύπρο από τη Μ. Δευτέρα ανακοίνωσε νωρίτερα ο Πρόεδρος της χώρας μαζί με άλλα μέτρα όπως για την απασχόληση των ανέργων και την επέκταση των προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

"Σαν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς όλων μας και της συνέπειας στην υλοποίηση των υποχρεώσεων που αναλάβαμε κάτω από τις γνωστές συνθήκες, 24 μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης, μπορούμε σήμερα με βεβαιότητα να μιλούμε για μια πορεία οριστικής αναστροφής μιας χωρίς προηγούμενο κρίσης που κληθήκαμε να διαχειριστούμε», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αναστασιάδης.

«Καταφέραμε να διαψεύσουμε εκτιμήσεις και προβλέψεις και βρισκόμαστε σε τροχιά ανάκαμψης και εξόδου από το μνημόνιο", ανέφερε επίσης ο κ. Αναστασιάδης. 

5

BREAKING NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Απαντά με στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν στον απόηχο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου

Διεθνή / Κίνα: Απαντά με στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν στον απόηχο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου

Το Πεκίνο παρουσιάζει τις ασκήσεις ως «αυστηρή τιμωρία» του Λάι Τσινγκ-Τε - Θεώρησαν πως ο λόγος που εκφώνησε στην ορκωμοσία του ισοδυναμούσε με αναγγελία της ανεξαρτησίας της Ταϊβάν
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ιρλανδια,Πορτογαλια,Κυπρος μπηκαν και βγηκαν τσακα τσακα.Εμεις μπηκαμε, ακομη πεφτουμε και κινδυνευουμε να γινουμε μια απο τις χωρες που θα αφησει φεσι στι ΔΝΤ. Οι υπολοιπες ειναι κατι κογκο, σουδαν κλπ κλπ
Μα τι μας λέτε τώρα... εδω είμαστε απασχολημένοι με το να μασουλάμε σανό που μοιραζουν αβέρτα πατρικδοκάπηλοι αεριτζήδες πολιτικοί και να πολεμάμε φανταστικούς εξωτερικούς εχθρούς. Με τους άλλους θα ασχολούμαστε. Ήμαρτον!