Η Ισπανία γνωρίζει «έκρηξη» στον τουρισμό, λόγω «Game of Thrones»

Η Ισπανία γνωρίζει «έκρηξη» στον τουρισμό, λόγω «Game of Thrones» Facebook Twitter
3

Μεγάλη αύξηση του τουρισμού γνωρίζει η ισπανική Οσασούνα αλλά και κάθε άλλη περιοχή της Ισπανίας όπου έγιναν τα γυρίσματα του 5ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones.

Σύμφωνα πάντως με το Star, το οποίος προβάλει τις δηλώσεις τοπικών φορέων για την «έκρηξη» στο τουριστικό προϊόν της περιοχής τους, αρχική επιλογή των παραγωγών της σειράς ήταν η Ικαρία, όμως η ελληνική γραφειοκρατία τους έστειλε στην Ισπανία.

Μάλιστα τα ξενοδοχεία στην περιοχή όπου έγιναν τα γυρίσματα έκαναν πρόωρα Χριστούγεννα αφού περίπου 100 χιλιάδες άνθρωποι έφτασαν εκεί για να δηλώσουν συμμετοχή ως κομπάρσοι.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
αρχική επιλογή των παραγωγών της σειράς ήταν η Ικαρία, όμως η ελληνική γραφειοκρατία τους έστειλε στην Ισπανία. Πηγή: www.lifo.grελα.. δεν το πιστεύω!!! ειμαστε τόσο καμμενοι, που εν μεσω κρίσης κανουμε τσιριμόνιες σε οτιδήποτε μπορεί να φέρει εισόδημα! είμαι πολυ περίεργη να ακούσω τι είδους πρόβλημα βρήκαν.
Προφανως το ελληνκο κρατος ξερει πως να αναπτυχθει καλυτερα απο μονο του και δε χρειαζεται τετοιες πηγες εισοδηματος. Ασε που σιγουρα δεν εδωσαν και "κατι"¨για να δεσει η δουλεια - οι ασχετοι :-P