Επιμένει στην καταγγελία της για την Κωνσταντοπούλου η γυναίκα - μάρτυρας στο βενζινάδικο

Επιμένει στην καταγγελία της για την Κωνσταντοπούλου η γυναίκα - μάρτυρας στο βενζινάδικο Facebook Twitter
8

Το σίριαλ που έχει ξεσπάσει από χθες με την  Β. Παναγιωτίδου η οποία καταγγέλει φραστικό επεισόδιο με την πρόεδρο της Βουλής σε βενζινάδικο της Εύβοιας, συνεχίστηκε με συνέντευξη της καταγγέλουσας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η μάρτυρας του περιστατικού μίλησε στην εκπομπή και παρέμεινε αμετακίνητη στη θέση της. Η κυρία Παναγιωτίδου αναφέρει πως δεν υπήρξε υπερβολική στην περιγραφή της και πως όλα όσα ανέφερε στο Facebook ήταν ακριβώς όσα είδε να εκτυλίσσονται στο πρατήριο.

Στην ίδια εκπομπή παρενέβη και ο Πρόεδρος Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων Εύβοιας, Β. Κούκουζας, ο οποίος επιχείρησε να καλύψει την Ζωή Κωνσταντοπούλου και έκρινε πως η ιστορία δεν ανταποκρίνεται με την γενική στάση της προέδρου.

Ο κος Κούκουζας μίλησε για αλλαζονική συμπεριφορά του υπαλλήλου ο οποίος αρνήθηκε να εξυπηρετήσει μια γυναίκα που ζητούσε βοήθεια. Παράλληλα τόνισε πως είναι απαράδεκτο να δημοσιοπούνται προσωπικές στιγμές από πολίτες που καταγράφουν με κινητά τηλέφωνα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή που κατέγραψε το enikos.gr:

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
λέει η ίδια η κα Παναγιωτίδου (δραστήρια στο FB αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ παραδεχόμενη ότι είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ) : "αν είχε φρουρά η κα Κωνσταντοπούλου, θα είχε ένα μάρτυρα" - τον οποίο μάρτυρα είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι όλοι οι μαινόμενοι σχολιαστές θα θεωρούσαν ΕΝΤΕΛΩΩΩΣ αξιόπιστο...
Ερωτηση.Γιατι εφοσον θιχτικαν τοσο πολυ απο την σταση της κωσταντοπουλου γιατι δεν φωναξαν επιτοπου την αστυνομια και προτιμησαν την δημοσιοτητα και ολα τα καναλια????????αλλα λογια να αγαπιομαστε κλειστε τις κολοτηλεορασεις μας εχουν καψει το μυαλο.
Δεν ξερω αν εχεις βρεθει μπροστα σε τέτοια περιστατικά, αλλά η αστυνομία δεν προλαβαινει να έρθει.Εκτος τουτου δεν ειναι τιποτα παράνομο στην στάση "ξερεις ποια ειμαι εγω;;" και στις φωνες με υφάκι δικτατορα.Η Ζωή δεν ειναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που το κάνει. Η #πρωτηφορααριστερα# δεν φερνει και τοσο νεα ήθη.
Θα την χασει την δουλεια του το παλικαρι. Δεν το πιστευω οτι η "αριστερη" κυβερνηση του Συριζα με νυχια και με δοντια θελει να προσλαβει χιλιαδες Δημοσιους Υπαλληλους αλλα στον Ιδιωτικο μαγκια και τραμπουκισμοι.Ειναι πολυ σοβαρο το θεμα, διοτι δειχνει πολλα για το τι ανθρωποι ειναι εκει πανω. Ο προεδρος των Βενζιναδων τοσο αηδιαστικος.
Τωρα μεταξυ μας,εγω πρωτος να τη καψω στη πυρα τη μαγισσα κωνσταντοπουλου αλλα και αυτη η ιστορια δεν ειναι δα και τοοοσο σπουδαια. Εχουμε δει σκανδαλα επι σκανδαλων και ουτε ρουθουνι δεν ανοιξε,τωρα για ενα φραστικο επεισοδιο δε θα εχουμε ουτε δηλωση,οποτε ειναι χαζο να το συνεχιζουμε,θα μας λενε οι κουμμουνδουριανοι οτι δεν εχουμε και επιχειρηματα εναντιων τους και οτι ασχολουμαστε με φρου φρου(γραβατες) και αρωματα(σαν αυτο)
O Β. Κούκουζας είναι προσωπικός φίλος της Ζ.Κων/ου και γνωρίζει το ήθος και την αξιοπρέπεια της, όπως άλλωστε και όλοι οι βενζινάδες στον νομό Εύβοιας. Επίσης έχει γνώσεις για την χρήση οπτικοακουστικού υλικού που καταγράφεται από κινητα.