Σπόντες Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο στο βενζινάδικο;

Σπόντες Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο στο βενζινάδικο; Facebook Twitter
8

Το διαδίκτυο βοά και τα ΜΜΕ ασχολούνται συνεχώς με την καταγγελία για το επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωσταντοπούλου, αλλά η ίδια δεν έχει ακόμη πάρει ξεκάθαρη θέση ή απαντήσει επισήμως.

Ωστόσο απόψε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διακομματικής επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, η κυρία Κωνσταντοπούλου σχολίασε όλο νόημα: «Μην υιοθετείτε ότι ακούτε κυρία Kαρακώστα γιατί πολλές φορές η αλήθεια έρχεται και σε χτυπάει κατάμουτρα». H σπόντα είχε αποδέκτη τη συνάδελφό της βουλευτή.

video από enikos.gr

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Όπως είπε και η ίδια "Όποιος θέλει να συνστρατευτεί σε αυτόν τον σκόπο είναι ευπρόσδεκτος, όποιος πετάει λάσπη θα με βρεί απέναντι". Αλήθεια η λάσπη δεν χρησιμοποιείται σε κέντρα αισθητικής για περιποίηση δέρματος;
"....η αλήθεια έρχεται και σε χτυπάει ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ » (Ζωή )"Η λεπτότητα του χαρακτήρα της, το ήθος και η ευγένειά της..." (ανακοίνωση συριζα για Ζωή)χωρις τη λεπτοτητα του χαρακτήρα της, η αλήθεια θα μαστίγωνε κατευθειαν με φραγγελιο :Ρτελικα ωραια περναμε με αυτη την κυβέρνηση!το πρωί χτυπάει χαλαρά και με χαμόγελο ο Φλαμπουράρηςτο μεσημέρι μας ψιλοτρομάζει ο Λαπαβίτσαςκαι έκτακτο πρόγραμμα η Ζωή με σειρά μυστηρίου και δράσης!
Νατο παλι! Μιλησε για ξυλο! "Χτυπαει η αληθεια" λεει!Καλα το ειπα εγω πως ειναι αδιστακτη,γυναικα οδηγος απροσεκτη,κακιασμενη και εχθρος της αντρικης γραμμης...σχολης τελως παντων.Πειραξε τον κακομοιρο τον υπαλληλο η απονη! Και αμα θελουμε δηλαδη να υιοθετησουμε οτι ακουμε,τι θα μας κανεις; Θα μας κοψεις το καναλι της βουλης; Καντο!
Και δεν βαζετε; Τζαμπα ειναι!Χαλαρωσε φιλε\φιλη και μην εχεις αγχος για τις αξιολογησεις και τους ψηφους. Δεν θα τους δωσουμε ουτε για προικα,ουτε τους μαζευουμε για κομποδεμα,αλλα ουτε ...τρωγονται!Την γνωμη μας λεμε,ετσι απλα.Εγω ομως θα σου βαλω θετικο...ετσι για να χαρεις!