Σκουρλέτης: Η κατάληψη της πρυτανείας αφορούσε 14 ανθρώπους

Σκουρλέτης: Η κατάληψη της πρυτανείας αφορούσε 14 ανθρώπους Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
8

14 ανθρώπους αφορούσε η κατάληψη της πρυτανείας του Πανεπιστημίου δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, μετά την επέμβαση της αστυνομίας και τις συλλήψεις που ακολούθησαν.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε: «Είδαμε μία κατάληψη η οποία αφορούσε 14 ανθρώπους. Η κίνηση αυτή, δεν είχε τη στοιχειώδη συναίνεση, έστω του χώρου από τον οποίο προέρχονται αυτοί που κινητοποιήθηκαν…Αν δεν υπήρχε η υπερβολική διόγκωση του θέματος το ζήτημα θα πέρναγε απαρατήρητο».

 «Αν δεν είχαμε και διάφορους καλοθελητές οι οποίοι διογκώνουν για τους δικούς τους λόγους τέτοιου είδους ζητήματα, το πράγμα θα είχε πάει χωρίς περισσότερες φασαρίες», τόνισε ενώ σε ό,τι αφορά στην επέμβαση της αστυνομίας ο υπουργός είπε:

 «Είδαμε ένα διαφορετικό δείγμα γραφής από τη σημερινή κυβέρνηση. Με ψύχραιμο τρόπο, σταθερά προσανατολισμένο να αντιμετωπιστεί το ζήτημα, χωρίς τυμπανοκρουσίες».

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Για τους ΤΣυριζαίους "υπουργούς" 14 καταλγηψίες έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από τους αποκλεισμένους καθηγητές, φοιτητές κλ.π. Από αριθμητική μεταξεταστέος ο Σκουρλέτης. Ρε δεν έχουν τσίπα αυτοί. Ότι τους κατέβει το ξεφουρνίζουνε.
Αυτό που με στεναχωρεί καθημερινά πλέον και έχω φτάσει στα όρια της κατάθλιψης είναι η παντελής έλλειψη κοινής λογικής και μέτρου από την πολιτική ηγεσία του τόπου, στο σύνολο της.
Αυτοί που έχουν περάσει τη ζωή τους να θεωρητικολογούν στα κομματικά γραφεία, που να την βρούν την λογική; Ζούνε το φαντασιακό τους σοσιαλισμό, στην πλάτη μας, με τους παχυλούς μισθούς τους.
Τα κανάλια φταίνε, έλα πεσ το, αυτοί τα δημιούργησαν όλα! Αλλιώς μωρέ θα το είχαμε κλειστό το μαγαζάκι για όσο έπερνε και κανείς δεν θα παραπονιόταν! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ! ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!
Το ζήτημα θα πέρναγε απαρατήρητο για το κύριο Υπουργό αν κάποιοι δεν το μεγέθυναν. Θα μας τρελάνουν τελείως οι νεόκοποι της εξουσίας. 15 ημέρες εκτός λειτουργίας το Πανεπιστήμιο, εκατοντάδες άνδρες των ΜΑΤ σε βάρδια γύρω από το Πανεπιστήμιο στο κέντρο της πόλης και αυτός το βλέπει σαν ανάξιο λόγου γεγονός.