Παντρεύεται τον σύντροφό του ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου

Παντρεύεται τον σύντροφό του ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Facebook Twitter
4

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, ο Ξαβιέ Μπετέλ πρόκειται να παντρευτεί με τον Γκοτιέ Ντεστενέ την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Μαΐου.Ανάμεσα στους καλεσμένους αναμένεται να είναι και ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ.


Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τον γάμο, καθώς ο ίδιος ο Μπετέλ δεν επιθύμησε να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.


«Δεν επιθυμεί να κάνει επίδειξη της προσωπικής του ζωής και απέρριψε το αίτημα εφημερίδων που επικεντρώνονται στην προσωπική ζωή διασημοτήτων να καλύψουν την τελετή» γνωστοποίησε η πηγή.


Ο 42χρονος Μπετέλ είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παντρευτεί με τον Ντεστενέ, έναν αρχιτέκτονα με τον οποίο έχουν συνάψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης από το 2010.

Θυμίζουμε ότι η σεξουαλικότητα του Πρωθυπουργού είχε γίνει στόχος κακόβουλης επίθεσης από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Ν. Νικολόπουλο ο οποίος μέσω τουίτ είχε χρησιμοποιήσει χυδαία γλώσσα, για να πάρει την ευγενική αλλά και σαρκαστική απάντηση του κυρίου Μπετέλ. 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Απαντά με στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν στον απόηχο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου

Διεθνή / Κίνα: Απαντά με στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν στον απόηχο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου

Το Πεκίνο παρουσιάζει τις ασκήσεις ως «αυστηρή τιμωρία» του Λάι Τσινγκ-Τε - Θεώρησαν πως ο λόγος που εκφώνησε στην ορκωμοσία του ισοδυναμούσε με αναγγελία της ανεξαρτησίας της Ταϊβάν
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
To να επεκταθεί το σύμφωνο συμβίωσης στους ομοφυλόφυλους δεν έχει δημοσιονομικό κόστος -έστω αυτή την προεκλογική δέσμευση δεν την πραγματοποιούν οι δικοί μας; Τι, φοβούνται μην κλωτσήσει ο Νικολόπουλος;