Η άθλια φάρσα εκπομπής σε 13χρονη την Ημέρα της Μητέρας

Η άθλια φάρσα εκπομπής σε 13χρονη την Ημέρα της Μητέρας Facebook Twitter
5

Απαράδεκτη φάρσα έκαναν οι παραγωγοί εκπομπής στην Καμπότζη σε 13χρονη που είχε 7 χρόνια να δει τη μητέρα της.

Το κακόγουστο αστείο σε βάρος του κοριτσιού που ζει μακριά από τη μητέρα του ήταν μάλιστα μέρος των ειδικών «εορτασμών» της εκπομπής Penh Chet Ort (Είτε σας αρέσει, είτε όχι) για την Ημέρα της Μητέρας.

Οι παραγωγοί υποσχέθηκαν στην Autumn Allen, ότι στο σόου θα ξαναέβλεπε τη μητέρα της την οποία είχε να δει από τότε που με τον πατέρα της μετακόμισαν από τις ΗΠΑ στην Καμπότζη.

«Πριν φύγω με κράτησε σφιχτά, με φίλησε και μου είπε ότι θα με αγαπάει για πάντα», είπε δακρυσμένη η 13χρονη μπροστά στο κοινό, περιμένοντας να ξαναδεί τη μαμά της.

Αντί όμως για τη μητέρα του παιδιού εμφανίστηκε ένας γνωστός κωμικός ντυμένος γυναίκα. 

Παρά την άθλια φάρσα η 13χρονη προσπάθησε να περάσει καλά, συγχωρώντας την εκπομπή ενώ ευχαρίστησε στο Facebook τους φίλους της για τη συμπαράσταση.

Αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκπομπής το κανάλι ζήτησε συγγνώμη από το κορίτσι.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Κέιτ είναι καλά», δήλωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από την Κορνουάλη

Διεθνή / «Η Κέιτ είναι καλά», δήλωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για την ασθένεια της πριγκίπισσας με καρκίνο

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής νοσοκομείο στα νησιά Σίλι και απάντησε σε εργαζόμενη που τον ρώτησε για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
Κακογουστο και αθλιο το λιγοτερο. Συγχρονως και επικινδυνο για την αντιδραση που μπορει να εχει ενα 13 χρονο που προσβαλεται και ταπεινωνεται δημοσιως. "Δεν υπαρχει τιποτε πιο επικινδυνο απο εναν επινοητικο ηλθιο"... Scott Adams.
Τα media υπεράνω κάθε σχολίου ως συνήθως... αλλά τι ψυχάρα τι ατομάρα το 13χρονο: "Σας συγχωρώ" τους είπε "μέχρι κι εγώ, ένα 13χρονο, γνωρίζω ότι μ...κες γεννηθήκατε, μ...κες θα πεθάνετε. Τόσα έχετε κάνει ανά το παγκόσμιο, στην αγάπη που έχω για την μανούλα μου θα κολλήσετε;"
Είναι απαράδεκτοι και αναίσθητοι. Τυπικό δείγμα της πλειοψηφίας του τρόπου σκέψης των τηλεοπτικών καναλιών παγκοσμίως, που ορίζει ως "επιτυχία" ότι έχει λάμψη(γκλαμουριά), δράμα, σεξ και αίμα.