"Είστε κομμουνιστές"-"Κυρία μου το Τείχος του Βερολίνου έπεσε, το μάθατε";

"Είστε κομμουνιστές"-"Κυρία μου το Τείχος του Βερολίνου έπεσε, το μάθατε"; Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
37

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι France 24, ανάμεσα στην ευρωβουλευτή του κόμματος του Μέρκελ Ίνγκε Γκρέσλε και στον Στέλιο Κούλογλου, σε συζήτηση με θέμα την κατάσταση στην Ελλάδα. Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής, στέλεχος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (της Μέρκελ) και πρόεδρος της επιτροπής προϋπολογισμού της Ευρωβουλής, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι κομμουνιστικό κόμμα και ότι θέλει να βγάλει την Ελλάδα εκτός ευρώ για να μην πληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας. «Έχετε μάθει ότι έπεσε το τείχος του Βερολίνου;» απάντησε ο Στέλιος Κούλογλου στο άκουσμα της φράσης της γερμανίδας ευρωβουλευτή ενώ στο τραπέζι μπήκαν και τα θέματα της ΕΡΤ και των δημοσίων υπαλλήλων σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.


37

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM