Φυλάκιση 10 ετών θα αντιμετωπίσει ο Τζόνι Ντεπ, αν διωχθεί στην Αυστραλία

Φυλάκιση 10 ετών θα αντιμετωπίσει ο Τζόνι Ντεπ, αν διωχθεί στην Αυστραλία Facebook Twitter
4

Στη φυλακή θα πήγαινε ο Τζόνι Ντεπ, αν εφαρμοζόταν κανονικά ο νόμος και δεν του δινόταν η ευκαιρία να απομακρύνει τα δύο σκυλιά που έβαλε παράνομα στην Αυστραλία, σπάζοντας την καραντίνα.

Όπως αναφέρει σήμερα η Guardian, ο Depp θα μπορούσε να αντιμετωπίσει βάσει του νόμου μέχρι και 10 χρόνια πίσω από τα κάγκελα.

Χθες, μέλος στην επιτροπή της Γερουσίας είπε ότι αν ο σταρ οδηγηθεί τελικά στο δικαστήριο, τον περιμένει ποινή 10 ετών και πρόστιμο πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ. Θα μπορούσε επίσης τα δύο από τα 10 χρόνια της ποινής να τα περάσει στη φυλακή.  

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός μετέβη στις αρχές του μήνα στην Αυστραλία για τα γυρίσματα των Πειρατών της Καραϊβικής, παίρνοντας μαζί του, με το ιδιωτικό τζετ του, και τα δύο του τεριέ, χωρίς να τα δηλώσεις στις αρχές.

Οι αρχές της Αυστραλίας απείλησαν ότι τα σκυλιά θα υποβάλλονταν σε ευθανασία, αν δεν τα έβγαζε και πάλι από τη χώρα, κάτι που ο σταρ έκανε.

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM
Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αν σκεφτείς οτι η Αυστραλία είναι μια χώρα με μεγάλη κτηνοτροφική παραγωγή , υπάρχει εξήγηση λογική γιατί δεν θέλουν να πηγαίνουν στην χώρα ζώα ανέλεγκτα που μπορεί να φέρουν ασθένειες να μολύνουν άλλα ζώα και να υπάρχει ζήτημα. Επομένως μπούρδα ακριβώς δεν είναι . Αλλά το λες αυστηρότατο ως νόμο σίγουρα..