ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2015 | 15:26

Χτες βραδυ..

Το αγορι μου ειναι φοιτητης στην Αθηνα απο επαρχια. Ειμαστε μαζι σχεδον 2 χρονια και ειμαι παραπανω απο πανευτυχης μαζι του, ειναι ενα υπεροχο πλασμα που μου δινει ολο του το ειναι, και εγω το ιδιο. Η σχεση που εχουμε ειναι κατι το απεριγραπτο..Οι γονεις του και ο αδερφος του μενουν σε μια επαρχιακη πολη και τα βγαζουν πολυ δυσκολα περα, οικονομικα ισα που βγαινουν. Τα χρηματα που μπορουν να του στειλουν ολο και μειωνονται, ενω τα "δεν εχω χρηματα για να βγουμε" ολο και αυξανονται. Φυσικα του εχω πει απειρες φορες οτι δεν με ενδιαφερει καθολου να βγουμε και να χαλασουμε χρηματα, γιατι και μια βολτα μαζι του, και σε ενα παγκακι να καθομαστε, εμενα με κανει τοσο ευτυχισμενη. Δεν με νοιαζει καν, αρκει να βλεπω το προσωπακι του.Περσι το καλοκαιρι λογω οικονομικων δεν καταφεραμε να παμε διακοπες, και πηγαμε στους δικους του. Μου ειχε υποσχεθει οτι φετος θα παμε, και εκανε τα αδυνατα δυνατα για να παμε. Και πραγματι, πριν ενα μηνα κλεισαμε τις διακοπες μας, και παρολο που οι δικοι του δυσκολευονται, του ειπαν οτι θα του δωσουν τα απαραιτητα χρηματα. Ειμαι τοσο χαρουμενη που θα παμε σε ενα νησι για λιγες μερες οι 2 μας, να ηρεμησουμε και να περασουμε ομορφα.Χτες βραδυ ημασταν μαζι, και του τηλεφωνησε η μητερα του (ηταν ησυχα και ακουγα και εκεινη απο το τηλεφωνο) να δει αν πηρε το πρωι καποια χρηματα που του εβαλε στο λογαριασμο του, και πανω στην κουβεντα καταλαβε οτι του εβαλε καταλαθος παραπανω, και του ζητησε να τα επιστρεψει γιατι ειχε χρεη ειπε. Οταν εκεινος ρωτησε τι χρεη, του ειπε οτι εχει δανειστει απο τη δουλεια της ενα μεγαλο ποσο για να βοηθησει οικονομικα την επιχειρηση του πατερα του που δεν παει καλα, και ειπε χαρακτηριστικα, ασε εμεις εδω δεν εχουμε να φαμε..Ενιωσα τοσο μα τοσο ασχημα εκεινη τη στιγμη. Ηξερα οτι ειναι δυσκολα οικονομικα, αλλα δεν ηξερα οτι ηταν ετσι. Και εκεινος οταν του περισσευουν καποια χρηματα θελει να με κερναει (ασχετα που δεν τον αφηνω τις περισοτερες φορες), και μαλιστα τωρα ηθελε να μου παρει και δωρο για τη γιορτη μου. Μολις εκλεισε ειχα ηδη βαλει τα κλαματα και του ειπα να μη διανοηθει να χαλασει ουτε ενα ευρω για μενα απο δω και περα, και πως νιωθω απαισια που θα παμε διακοπες ενω οι δικοι του ειναι τοσο δυσκολα. Του ειπα οτι προτιμω να κραταει τα χρηματα για τον εαυτο του και να τα χρησιμοποιει για τις δικες του αναγκες αποκλειστικα, και ρε παιδια, ξερετε τι μου ειπε? Εσυ εισαι πιο σημαντικη απο μενα, εσενα σε αγαπαω περισσοτερο απο τον εαυτο μου και απο τον καθενα. Και οπως μου λεει και ο πατερας μου, τα χρηματα ειναι για να τα ξοδευουμε σε πραγματα που μας κανουν χαρουμενους, και εσυ με κανεις πολλα παραπανω απο χαρουμενο.Και τωρα που το σκεφτομαι παλι κλαιω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Μετά από πολύ καιρό χαμογέλασα με εξομολόγηση... να είστε πάντα ευτυχισμένοι! Και μακάρι όλα να πάνε καλά για τους γονείς του, φαίνεται πως μεγάλωσαν ένα καταπληκτικό άντρα!