ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2015 | 17:48

Πολλοί ανούσιοι εραστές ...

Είμαι κοπέλα, είμαι 32 και έχω πάει με 26 άντρες. Ξεκίνησα την σεξουαλικη μου ζωή στα 17 κοντά. Αν κανείς τα μαθηματικά ο ΜΟ ειναι (με στρογγυλοποίηση) 2 άτομα τον χρόνο. Φυσιολογικό ακούγεται, όμως ειναι ; ΟΧΙ κατα την κοινωνία. Ο πρώτος μου ήταν μια δεκαετία μεγαλύτερος και κάναμε έρωτα μετα τους 6 μήνες σχέση. Λογικό να μου τα περάσει εκείνο το διάστημα, λογικό να μην πάρω γραμμή... Όμως πόνεσα όταν τον τσάκωσα τυχαία. Με το τέλος της 3 λυκείου και στον ορίζοντα να αχνοφαίνονται οι διακοπές που είχα προγραμματίσει με τις φίλες μου του έδωσα πόδι του κυρίου. ερωτευτηκα πολλές φορές απο τότε μα αγάπησα 2 μόνο !!! Με εξαίρεση 4ατομα οι υπόλοιποι ήταν σχέσεις και κάποιοι άλλοι ήταν με προοπτική σχέσης (στο δικό μου κεφάλι πάντα). Δυστυχώς ποτε δεν με εκτίμησα οδό θα έπρεπε. Κάθομαι κ θυμάμαι συμπεριφορές που τώρα θα με έβαζαν να κάνω μεταβολή και να τρέξω όσο πιο μακριά γίνεται και τότε .... Τότε φίλοι μου καθόμουν. Όταν ο άλλος έπαιζε με την ψυχολογία μου και μου έλεγε "...δεν είμαι έτοιμος για σχέση , έχω βγει απο σοβαρή σχέση πρόσφατα..., θέλω να δω πως θα πάει ..." Εγω νόμιζα οτι θα τον κέρδιζα με το τελευταίο μου χαρτί. Νόμιζα οτι αν τα ανοίξω θα αλλάξει γνώμη. ΛΑΘΟΣΣΣΣ ΤΡΑΓΙΚΟ!!! Τώρα πια δεν αλλάζει κάτι. Σιχαίνομαι τον εαυτό μου που πούλησα τον εαυτό μου τόσο φτηνά για άτομα που ήθελαν μόνο να ανεβάσουν το εγω και το ειναι τους. Με σιχαίνομαι που στα μάτια μου ήμουν τόσο χαμηλά. Μακάρι να μπορούσα να ξαναγεννηθώ και να κάνω μια νέα αρχή. Να μου φερθώ όπως πρέπει! Μια εξομολόγηση με δάκρυα στα μάτια για όλες τις κοπελίτσες που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Κοριτσάκια μου εάν σας θέλουν και θα περιμένουν και θα σας σεβαστούν και θα σας το δείξουν πρωτου σας γευτούν. Μην αναλώνεστε και μην χαριζεστε. Τα πολλα χέρια ειναι φθορά. Κράξτε με ελεύθερα τώρα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Να μιλάς για τον εαυτό σου. Πήγες με πολλούς και δεν σου άρεσε, δεκτό. Δεν μπορείς να γενικεύεις και να υπονοείς οτι όποια πάει με πολλούς πέφτει χαμηλά ρίχνει τον εαυτό της. Επίσης, είναι προφανές οτι δεν έκανες σεξ από ευχαρίστηση αλλά για να εκβιάσεις γκόμενους να μείνουν μαζί σου. Οπότε επαναλαμβάνω, μίλα για τον εαυτό σου.