ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2012 | 21:36

αντίο μανούλα μου

Σήμερα έχασα την μανούλα μου. ήταν μόλις 51. δεν μπορώ να το πιστέψω και κοντεύω να τρελαθώ. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και μου λείπει ήδη απίστευτα πολύ. ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ κόσμο και πολλοί την αγάπησαν και εξακολουθούν να την λατρεύουν. ήταν τόσο άδικος ο χαμός της και με πνίγει το παράπονο. μανούλα μου να είσαι καλά εκεί που είσαι. να ξέρεις πάντα πως σ'αγαπάω οσο τίποτα άλλο στον κόσμο. θα δινα οτι έχω και δεν έχω για μια τελευταία σου αγκαλιά και ένα φιλί.αντιο μανούλα μου γλυκιά
10
 
 
 
 
σχόλια
Έχασα τον μπαμπά μου πριν 5 χρόνια, 2 μέρες πριν τα γενέθλιά μου. Ο πόνος είναι δυνατός και δύσκολα τον συναισθάνεται κάποιος που δεν έχει βιώσει την απώλεια στο σπίτι του. Ένας άνθρωπος που αγάπησε και λατρεύτηκε τόσο πολύ, όπως γράφεις, σίγουρα θα άφησε το στίγμα του σε 'σένα. Κράτησε 'προίκα' όλα όσα σου έμαθε κι εφάρμοζε όλες τις καλές της πράξεις και συμβουλές. Γιατί στα δύσκολα σε αυτές ανατρέχουμε πάντα. Κάποια στιγμή θα μάθεις να ζεις με την απώλεια, μα δεν συνηθίζεται. Εμπιστεύσου τον χρόνο, θα κάνει την δουλειά του, θα το δεις. Κι άφησε το συναίσθημα να σε κατακλύσει, χωρίς όρια και φυλακές.Καλή δύναμη.
Δεν υπαρχει πιο δυνατη αγαπη απο αυτη της μητερας προς το παιδι της και αντιστροφα.ποτε κανενας δεν γεμιζει το κενο αυτο.Ποσες φορες φοβαμαι μην χασω τους γονεις μου, σκεφτομαι ποσα αξιζει η μητερα μου που δουλευει αν και αρρωστη στα 65 της για να μην λειψει τιποτα σε εμας, θα εδινα τα παντα για να ειναι καλα και να ζησει οσο περισσοτερο γινεται!να προσεχετε τις μανουλες σας και να τις εκτιματε!! Συλληπητηρια σε οσους εχουν χασει γονιο.
Τα συλλυπητηρια μου. Σιγουρα οτι κ να σου πω δεν θα απαλυνει τον πονο σου. Να ζησεις κ να χαμογελασεις ξανα στην ζωη οταν θα σαι ετοιμη... μεχρι τοτε απλα να σαι δυνατη και υγιης σου ευχομαι με ολη μου την καρδια.
Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους σας για τα μυνήματα σας. Μόνο οι Ελληνες τελικά νοιώθουμε τον πόνο του άλλου και του συμπαραστεκόμαστε. Θερμά συλλυπητήρια και από μένα για τη μητέρα σου.
Πρόσφατα έχασα τον πατέρα μου.Άκουσα πολλές "συμβουλές" και σου μεταφέρω την καλύτερη...Το κενό που αφήνει ο χαμός του γονέα είναι τεράστιο. Μην προσπαθήσεις να το καλύψεις.Αποδέξου το και συνήθισε να ζεις μαζί του.Σημασία δεν έχει να ξεχάσεις και να πας παρακάτω, αλλά να θυμάσαι τις καλές σας στιγμές και να χαμογελάς. Τα συλλυπητήριά μου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ