Πυροβολισμοί στην Αχαρνών - Επεισόδιο μεταξύ αντιεξουσιαστών και μέλους της Χρυσής Αυγής που οπλοφορούσε

Πυροβολισμοί στην Αχαρνών - Επεισόδιο μεταξύ αντιεξουσιαστών και μέλους της Χρυσής Αυγής που οπλοφορούσε Facebook Twitter
φωτό: αρχείου
4

Επεισόδιο μεταξύ ενός χρυσαυγίτη και ομάδας αντιεξουσιαστών που πραγματοποιούσαν μοτοπορεία σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή των Άνω Πατησίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  η συμπλοκή συνέβη στις 12:30 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Σκιάθου. Την ώρα εκείνη στο σημείο πραγματοποιούσε πορεία ομάδα αντιεξουσιαστών η οποία συνάντησε το άτομο που είναι γνώριμο μέλος της Χρυσήε Αυγής.

Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι υπήρξε επεισόδιο μεταξύ των αντιεξουσιαστών και του χρυσαυγίτη ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι το πώς ξεκίνησε η συμπλοκή. Το μέλος της ΧΑ οπλοφορούσε και φέρεται να έκανε χρήση του όπλου πυροβολώντας  στον αέρα

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής προχώρησαν σε 10 προσαγωγές μεταξύ των οποίων και ο άντρας που πυροβολούσε.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
μα καλά δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί ο ΧΑ τον εαυτό του απέναντι σε καμιά 10αριά αντιεξουσιαστές; Και για αυτό πυροβόλησε στον αέρα; Που ακούστηκε.