Τρεις νέες σειρές για τον Ιούνιο

Τρεις νέες σειρές για τον Ιούνιο Facebook Twitter
2

Humans

21 Ιουνίου

Το φόντο για το νέο θρίλερ με τίτλο "Humans" εξερευνά το ερώτημα 'είναι επικίνδυνα τα ρομπότ;', ξεφεύγοντας πολύ από το αυτοκίνητο χωρίς οδηγό, από τα drones και τα 'έξυπνα σπίτια' του 2015. Στο Humans τα ρομπότ και η ανεπτυγμένη τεχνητή νοημοσύνη βρίσκονται μέσα στην κοινωνία. Τα ανθρωποειδή λέγονται 'synths', φροντίζουν τα παιδιά και τους αρρώστους, είναι επαγγελματίες και εργάτες, και ζουν παράλληλα με τους ανθρώπους.


Deutschland 83

17 Ιουνίου

Τρεις νέες σειρές για τον Ιούνιο Facebook Twitter

Βρισκόμαστε στο 1983, την χρονιά του διάσημου λόγου του Ρήγκαν περί «μοχθηρής Αυτοκρατορίας» και οι σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και ΕΣΣΔ είναι πιο τεταμένες από ποτέ. Ο Μάρτιν Ράουχ είναι ένας στρατιωτικός υπάλληλος της Ανατολικής Γερμανίας που εργάζεται στα σύνορα του Βερολίνου, διδάσκοντας επίδοξους καπιταλιστές για την αξία της κοινότητας και τους κινδύνους της απληστίας. «Η μεγαλύτερη επιτυχία του σοσιαλισμού είναι η ελευθερία», λέει ο Μάρτιν σε νεαρούς καπιταλιστές που θέλουν να διασχίσουν τα σύνορα. «Ελευθερία από την απληστία». Η σειρά δείχνει τις περιπέτειες του Μάρτιν που γίνεται κατάσκοπος στην Δυτική Γερμανία, όπου οι δυνάμεις των ΗΠΑ αυξάνονται συνεχώς και αντιτίθενται όλο και περισσότερο στον κομμουνισμό.


Catastrophe

19 Ιουνίου

Τρεις νέες σειρές για τον Ιούνιο Facebook Twitter

Το Catastrophe είναι μια σειρά φτιαγμένη από τα αγνότερα υλικά μιας rom com: τι γίνεται όταν δύο άνθρωποι αναγκάζονται να είναι μαζί, μόνο για να ανακαλύψουν ότι ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλον; Σε αντίθεση με τις άλλες, αμέτρητες σειρές που βασίζονται στο ίδιο ερώτημα, το Catastrophe είναι ένα σύγχρονο, μοντέρνο ρομάντζο. Ο άντρας (Ρομπ) είναι ένας ενήλικας. Δεν είναι ένα παιδί που προσπαθεί να αποφύγει τις ευθύνες του, ή ένας ανώριμος έφηβος που χρειάζεται σχεδόν βία για να μάθει να δεσμεύεται.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια