Το λογαριασμό στις "Χοντρές"!

11

Όταν την περασμένη Πέμπτη στο Stockton της Καλιφόρνια οι Christine Duran, Christina Huerta και Isabel Robles ζητούσαν τον λογαριασμό στο Cameo Club Casino Restaurant, δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτό που τις περίμενε. Βλέποντας την απόδειξη είδαν ότι στο πάνω μέρος της να αναγράφονται ως «Fat Girls».

Όταν παραπονέθηκαν στον διευθυντή του καταστήματος εκείνος προσπαθούσε να συγκρατήσει τα γέλια του και τους πρότεινε έκπτωση 50% κάτι που τις εκνεύρισε ακόμα περισσότερο. Η ιστορία τους πήρε διαστάσεις από τα media της χώρας και μια σειρά από συζητήσεις για τα άτομα που στοχοποιούνται λόγω της εμφάνισης τους ξεκίνησε ξανά.

Συμπέρασμα: oυδέν κρυπτόν και "χαλαρό" στην εποχή των social media

Ελλάδα
11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Απ' όποια πλευρά και να το δεις είναι εξωφρενικό. Αν το πάρεις σαν "πλάκα" δείχνει παντελή έλλειψη παιδείας και ευαισθησίας αλλιώς είναι απλά ρατσιστικό μέσα στα πλαίσια του γενικού ρατσισμού που υποχρεώνονται να υποστούν καθημερινά οι υπέρβαροι και παχύσαρκοι άνθρωποι
αφού είναι, τι να κάνουμε τωρα. Δυστυχώς για όλους ανεξαιρέτως ισχύει η πρώτη εντύπωση της εξωτερικής εμφάνισης. Η ξανθιά, ο κοντός, η χοντρή ..Αν δεν μπορούν να το αποδεχτούν, ας αδυνατίσουν.
Δηλαδή τι λες;; Ότι τα μπεργκεράδικα πρέπει να κλείσουν;; Γιατί απ' τη στιγμή που απευθύνονται σε μια πελατεία..., είναι σα να λες ότι όποιος πάει ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ να το πουν χοντρό!
Γι' αυτούς που λένε "καλά έκαναν στις χοντρές", τους ε'υχομαι λίαν συντόμως να παραλάβουν απόδειξη στο όνομα "γαριδάκης/δαχτυλήθρας/οδοντογλυφίδας" και τα ρέστα. Δεν πάτε καλά. Είστε κακομαθημένοι και απαίδευτοι. Σας εύχομαι απλά τα χειρότερα.
συμπέρασμα: ο ιδιοκτήτης είναι μεγάλος παπάρας πάντως λόγω του ότι αυτά διαδραματίζονται στην Αμερική , επειδή είπε κάποιος την χοντρή χοντρή να δείς που θα αναγκαστεί να της χώσει τρελή αποζημίωση στο μέλλον βάση κάποιας δικαστικής απόφασης.Και ναί είπαμε είναι απαράδεκτος και παπάρας αλλά δεν είναι λίγο οξύμωρο ? Προφανώς την λέξη "χοντρή" την χρησιμοποίησε προσβλητικά αλλά η ίδια η λέξη προσδιορίζει στην κυριολεξία ένα σωματότυπο , μια σωματική διάπλαση την οποία είχε η πελάτης.
Έκαναν μια πλάκα οι σύντροφοι σερβιτόροι στην Καλιφόρνια και έγινε μέγα θέμα... Άσε που οι χοντρές αντί να προσέχουν έφαγαν τρία τριπλά μπέργκερ με πατάτες τηγανητές και τρία αναψυκτικά.
Γιατί τόσο το "χοντρές" όσο και το "σύντροφοι σερβιόροι" (το οποίο επίσης έβαλα σε εισαγωγικά σε περίπτωση που δεν το παρατηρήσατε) είναι δικοί σας αξιολογικοί χαρακτηρισμοί των οποίων σε καμία περίπτωση δε θα διεκδικούσα την πατρότητα!
Πέρα από το αυτονόητο, πως είναι δηλαδή μεγάλοι κόπανοι, έχω και μια απορία. Πώς λειτουργεί κατάστημα με τέτοιο ερασιτεχνισμό ; Σας έχει ποτέ τύχει να διαβάσετε σε απόδειξη την περιγραφή σας ;