Βαρουφάκης στο BBC: Η κυβέρνηση εξετάζει capital controls και κλειστές τράπεζες από Δευτέρα

Βαρουφάκης στο BBC: Η κυβέρνηση εξετάζει capital controls και κλειστές τράπεζες από Δευτέρα Facebook Twitter
9

Bρετανοί δημοσιογράφοι μεταδίδουν ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης δίνει συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του BBC και φέρεται να δηλώνει πως η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει capital controls και κλειστές τράπεζες από Δευτέρα. Παράλληλα φέρεται να δηλώνει πως αν η ΕΚΤ κόψει την παροχή του ΕLA, σημαίνει πως η Ευρώπη απέτυχε.

H ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία φέρεται να κάνει τις δηλώσεις αναμένεται να μεταδοθεί στις 3 (ώρα Ελλάδας).

 

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
ΕΥΧΟΜΑΙ (ΑΝ )ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ(?) ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ(?) ΜΟΥ
Δήλωσε ο άνθρωπος τού οποιου οι δηλώσεις/προβλέψεις έχουν ακυρωθεί κατά 80% απ΄την πραγματικοτητα.Το υπόλοιπο 20% το ακύρωσε/διέψευσε μόνος του.Ευγε σύντροφοι!
Δεν παίζεται ο άνθρωπος! Κλεισμένος μέσα στο κλουβί, ισχυρίζεται ότι οι απ'έξω είναι αυτοί που είναι μέσα!Αυτό θα πει εικονική πραγματικότητα!Και θράσος!Ναι, ναι, ναι, ακούστε με που σας λέω, πετάει ο γάιδαρος!Τί; Δεν πετάει; Τότε φταίει η γη που επιμένει να κάθεται από κάτω του!
Μα καλα ρε παιδιά υπήρχε κανείς άνθρωπος λογικος που να μην το περίμενε? Ειλικρινά τώρα... Δεν γίνεται να πας σε δημοψήφισμα 5 μερες αφου έχεις αφήσει ληξιπρόθεσμη οφειλή με ανοιχτές τράπεζες εκ των πραγμάτων εκτος αν θες να μην μείνει τίποτα ορθιο μέχρι τοτε και να έχεις ανάψει το φιτίλι για τον εμφύλιο.Όποιος δεν περίμενε τέτοια εξελιξη κοιμάται ακομα και καλα θα κανει να ξυπνήσει πριν να ειναι αργα.
Μην τους αφήνετε να σας τρομοκρατούν Έλληνες. Τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής(bbc) τα λένε αυτά. Μόνο τα ανεξάρτητα δικά μας (τι αξιολογική αντινομία) μέσα να ακούτε. Αλήθεια, ποιός είχε βάλει αυτή την ορολογία στο δημόσιο διάλογο; Α ναι, ο σύντροφος Μιχαλολιάκος. Λογική η σύμπλευση.