Ραχόι: Θετικό το γεγονός ότι ο τόνος της Ελλάδας άλλαξε

Ραχόι: Θετικό το γεγονός ότι ο τόνος της Ελλάδας άλλαξε Facebook Twitter
EPA/BALLESTEROS
2

Ως θετικό, χαρακτήρισε σήμερα ο Μαριάνο Ραχόι, το γεγονός ότι ο τόνος της Ελλάδας άλλαξε, όπως είπε. Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας υπογράμμισε τη δέσμευση της Αθήνας να «σεβαστεί τους κανόνες», να τηρήσει την εξυπηρέτηση του χρέους και να πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις.

«Η μουσική είναι διαφορετική, δεν είναι εκείνη που ακούγαμε μέχρι τώρα και αυτό είναι θετικό», δήλωσε ο Ραχόι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μαδρίτη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, αναφερόμενος στην επιστολή της Αθήνας προς τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) με την οποία ζητά ένα τρίτο πακέτο διάσωσης.

Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
αυτο θα πει ηγετης !!! επρεπε να διαλυσει μια χωρα , να καταστρεψει τις επιχειρησεις μας , το πιθανοτερο ν'αφησει και καποιους ανεργους (τουλαχιστον στη δικη μου δουλεια ) για να σκεφτει οτι ισως πρεπει ν'αλλαξει βιολι !!! και χωρις αυτο να σημαινει οτι θα γλιτωσουμε τα χειροτερα!! πειτε μου σας παρακαλω πως λεγεται αυτο γιατι αισθανομαι τοση οργη που δε μπορω να σκεφτω καθαρα ... ειλικρινα !!