ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2015 | 23:25

Προς αντρες

Γνωριζομαστε 5 χρονιαΕιμαστε φιλοι, με την εννοια οτι μπορουμε να βγουμε για καφε αν θελουμε, ή να παμε παρεα για διαβασμα, χωρις να νιωθουμε αβολαΕγω ομως εξ αρχης τον ηθελα, απλα ομως το εβγαλα απο το μυαλο μουΝιωθω οτι δεν με βλεπει ετσι και δεν θα με δει ποτεΕιμαι ομορφη κοπελαΠώς θα τον κανω να με δει αλλιως?
3
 
 
 
 
σχόλια
Ε καλά. Κοπέλα είσαι. Δεν είναι καθόλου δύσκολο σε σύντομο χρόνο να τον κάνεις να σε δει αλλλιώς. Αλίμονο κιόλας και ειδικά όταν λες ότι είσαι και εμφανίσιμη. Εμείς τα αγόρια έχουμε το προνόμιο της μη αναστρέψιμης κατάστασης του friendzone. Πολύ σπάνια σε ετεροφυλόφυλες παρέες και ειδικά σε νεαρές ηλικίες (ο άντρας κυρίως) βλέπει τη φίλη καθαρά φιλικά. Βαθιά μέσα του υπάρχει και το άλλο. Απλά λειτουργώντας με τη λογική το καλύπτει ο εκάστοτε επιμελώς. Ξέρεις πάνω κάτω τι του αρέσει άρα σκέψου απλά έξυπνα και λογικά θα πετύχεις το στόχο σου. Εκτός και αν ο άλλος είναι γκαβός, ασυγκίνητος ή ομοφυλόφιλων προτιμήσεων. Βασικά αν υπάρχει πιθανότητα να ισχύει κάτι από τα τρίτα το τελευταίο μόνο θεωρώ.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ