Έρχονται τα νέα X-FILES

 Έρχονται τα νέα X-FILES Facebook Twitter
2

ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΚΟΥΜΗ

 Έρχονται τα νέα X-FILES Facebook Twitter

Πέρασαν δεκατρία ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που παρακολουθήσαμε τον πράκτορα Mulder και την πράκτορα Scully να εξιχνιάζουν ένα ακόμα μεταφυσικό μυστήριο. Το 2016, ωστόσο, η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη θα επανέλθει δριμύτερη και η Fox μόλις δημοσίευσε εκτενές υλικό από τα νέα γυρίσματα.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ 2002
Η πρεμιέρα αναμένεται στις 24 Ιανουαρίου 2016 και τουλάχιστον η πρώτη (καινούρια) σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Οπότε, παλιοί και νέοι έχουν χρόνο να θυμηθούν και να μάθουν αντιστοίχως. Τι θα (ξανα)δούμε. Σε μια πιο σύγχρονη βερσιόν. Θέλοντας και μη. Εξωγήινοι και ερωτική ένταση παραμένουν στην κορυφή των θεματικών και των ζητουμένων. Σαφέστατα.

ΤΟ CAST ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ
Διότι X-Files χωρίς David Duchovny και Gillian Anderson απλώς δεν νοούνται. Αν μη τι άλλο, θα έχει φοβερό ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς τη χημεία τους. Μετά από τόσα χρόνια και μετά από τόσο διαφορετικές πορείες, οι οποίες όμως έμελλαν να ξανασυναντηθούν. Γενικότερα, πρόκειται για reunion με τα όλα του. Μιας και Chris Carter (ο δημιουργός τους show), Mitch Pileggi (βλ. Skinner) και William B. Davis (βλ. Cigarette-Smoking Man) επιστρέφουν, επίσης, δριμύτεροι.



ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ
Το είδαμε (ξεκάθαρα) στο trailer.

Η SCULLY ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ
Το είδαμε (επίσης ξεκάθαρα) στο trailer.

WE STILL «...WANT TO BELIEVE»
Το poster που ποτέ δεν θα βαρεθούμε. Και άρα θα ξαναδούμε. Ακριβώς πάνω απ' το γραφείο του πράκτορα Mulder.

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-STYLE (AΡΑ STYLE)
Σίγουρα δεν (θα) φοράνε ότι τη δεκαετία του '90, ωστόσο επιμένουν να είναι οι anti-style ήρωες που θυμόμαστε. Στο δε trailer φαίνονται σαν να μην τους άγγιξε ο χρόνος ποτέ.

*Υπομονή μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2016. Δε τρουθ ιζ άουτ δέαρ (;).

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι είχα περιμένει με αγωνία να δω το τελευταίο επεισόδιο από τον ΑΝΤ1. Όπως πάντα γύρω και μετά τα μεσάνυχτα. Το οποίο δεν προβλήθηκε ποτέ εκείνο το βράδυ γιατί ο ΑΝΤ1 προτίμησε να βάλει τον τελικό του Copa America. Και δεν μπήκε κει στον κόπο να ενημερώσει το κοινό του πότε θα προβαλλόταν τελικά το φινάλε.Ας είναι καλά το DVD.τουρουρου τουρουρουρου - λα λα λα λα λα λα
Για κάποιον στην ηλικία μου (είμαι 34) και άτομο που οι μεταφυσικές ανησυχίες του χτύπαγαν "κόκκινο" στην εφηβεία του, η άφιξη των X-Files στην δεκαετία του '90, αποτέλεσε μια τηλεοπτική εξάρτηση (εκτός από τις σεζόν 8 κι 9, που μεταξύ μας, είναι ψιλο-για-τα-μπάζα). Είμαι από τα άτομα που τα πρωτοείδαν στην μεταμεσονύκτια ζώνη του ΑΝΤ1 (όπου κόπηκαν λόγω χαμηλής τηλεθέασης), 1 χρόνο περίπου πριν τα καθιερώσει το STAR στις 9 το βράδυ.Ζούσα και οργάνωνα την καθημερινότητα μου γύρω από την σειρά, ήθελα να ακολουθήσω τον τρόπο ζωής του Mulder, να βρω μια Scully για σχέση-συνοδοιπόρο, να τρέχω στον κόσμο να ερευνώ. Ήθελα έναν φίλο-προστάτη σαν τον Skinner και να πλακώσω στις σφαλιάρες τον Alex Krycek.Μετά από την σοβαρή και ισορροπημένη (επιστήμη vs πίστης) ματιάς των X-Files δεν μπόρεσα ποτέ να χωνέψω το cool γκομενέ, ανάλαφρο στυλάκι που είχαν δώσει σε άλλους χαρακτήρες (π.χ. Supernatural, Charmed κλπ).Βλέποντας αυτό το trailer (ναι είναι αστείο αλλά) συγκινήθηκα σαν να είδα επιτέλους κάποιους εξαφανισμένους από χρόνια φίλους μου. Μια φιλία που προς το τέλος της είχε ξεφτίσει γιατί είχε γίνει συνήθεια κι είχε βαλτώσει, οπότε μπήκε στον πάγο για όσο έπρεπε.Και ήρθε η ώρα για τα χρωστούμενα που έχει αφήσει.Ανυπομονώ.Υ.Γ.: Δευτέρα λυκείου, εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και κατά τα τελευταία στάδια της νάρκωσης, ήρθε η Scully στο δωμάτιο του Ευαγγελισμού, με την καπαρντίνα της, ΚΥΡΙΑ, στρογγυλοκάθησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου, δίπλα στα πόδια μου και με ρώτησε πώς πάω. Με χάιδεψε παρηγορητικά και χαμογέλασε. Συνέβη. Το έχω εικόνα. Το θυμάμαι. Άρα συνέβη!(Και να σκάσετε απ' την ζήλια σας! ;-) )