ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2015 | 23:07

Γενέθλια

Σήμερα έχω γενέθλια.. Για την ακρίβεια σε 1 ώρα περνάνε.. Ξεκίνησε σχετικά όμορφα..;αλλά εξελίχθηκε όλη ή ημέρα χάλια.. Με ξέχασαν γονείς, φίλοι, τσακώθηκα με την σχέση μου και το αποτέλεσμα είναι να είμαι χάλια σπίτι χωρίς κανέναν. Δεν ν ξέρω ίσως φταιω και εγώ που συνήθως περιμένω από αυτήν την ημέρα πολλά περισσότερα..αγάπη, ενδιαφέρον και ευχές από ανθρώπους που υποτίθεται με αγαπάνε και στο τέλος παιρνω @@@@@.Εύχομαι σε όποιον γιορτάζει σήμερα χρόνια πολλά και να είναι ευτυχισμένος παντα.. Και θέλω να πιστεύω πως για όσους μας δεν έχουν έρθει αυτά που περιμέναμε.. Θα τα κυνηγήσουμε και θα έρθουν.. Καληνύχτα σε όλους!
8
 
 
 
 
σχόλια
Χρόνια πολλά! Σε καταλαβαίνω, τα τελευταία χρόνια πώς το καταφέρνω και μιζεριάζω στα γενέθλια μου κάθε χρόνο..Μη σκάς που είσαι μόνος-η, βάλε μια χαζοκωμωδία να δείς να σου φτιάξει το κέφι!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ