ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2015 | 14:56

επέτειος γάμου..

(αρκετών ετών) .. κι αφού εχω αγοράσει τουρτα, κεράκια και φτάνει η ώρα να τα σβησουμε, λέω στον αντρα μου "εύχομαι να είμαστε για πάντα μαζί" και απαντα "δεν ξέρω, εγω ζω στο παρόν"... Το απόλυτο ξενέρωμα...
11
 
 
 
 
σχόλια
Ε, καλά δεν σου είπε και να χωρίσετε. Ίσως πάνω στην στιγμή να μην ήταν οκ αυτό που είπε. Γιατί όπως και να το κάνεις είναι ιδιαίτερη φάση. Αλλα γενικά έχει δίκιο ο άνθρωπος. Άμα η ίδια πιστεύεις ότι θα είστε μαζί για πάντα, καλύτερα να κόψεις τις πολλές ταινίες. Έρωτας/αγάπη παντοτινή δεν υπάρχει. Εκείνος απάντησε λογικά. Ζω για το παρόν. Κάτι το οποίο θα έπρεπε να έχεις και εσύ στο μυαλό σου. Άμα δεν το έχεις, και πίστευεις το για πάντα, κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Άμα πάλι το έχεις και σε ενόχλησε που το είπε πάνω στην στιγμή, τότε οκ, μαλακία του.
Εγω δυστυχώς θεωρώ πως πίσω απ αυτή την κουβέντα κρύβονται άλλα πράγματα...Δε μένει παρα να μας πεις αν ειναι σε καθημερινη σταση ετσι ξεκαθαρος,αμεσος,κυνικος...οπως θες πες το.Αν δεν ειναι...τοτε κατι αλλο γίνετε χωρις να θέλω να σε στεναχωρήσω.
Χαχα, ε μα δε μπορώ,συγγνώμη! είναι το ψευδώνυμο του,τι μου το κοτσάρει κ στο τέλος με κεφαλαία γράμματα λες κ θα είναι πιο επιβλητικό ή είμαι στραβή; χαίρομαι που έκανα κάποιον να γελάσει! :)
Άκου να σου πω γιατί κάπου πήρες λάθος τη στροφή,πάρ την αλλιώς. Εγώ αν κ δε χρειάζεται να σου δικαιολογηθώ,πάντα είχα ψευδώνυμο εδώ μέσα. Το να βάζεις το ψευδώνυμο σου ξανά από κάτω είναι εντελώς ηλίθιο κ ανούσιο. Εσύ φαίνεσαι γελοίος όχι εγώ. Επίσης ξεχωριστό αρσενικό το παρκόμετρο για το καλάμι μην ξεχάσεις. Αιντεεεεε
Not_a_ morning_person ο άντρας ο σωστός υπογράφει με πραγματικό όνομα όχι ψευδώνυμα και μαλακίες,έτσι τον βάπτισε ο παππάς,Χρυσοφτέρουγο Αετο του κων/ντίνου και της Μαρίας,είναι από σοϊ Απάτσι και έπρεπε να βγάλουν το πρόγονό τους.Ο κυκεώνας στο μυαλό σου χρυσοφόρετο κολύμπρι.
Αυτός ο άντρας πάντως δεν θα σε κερατώσει πίσω από την πλάτη σου. Αυτούς που δίνουν όρκους αιώνιας αγάπης να φοβάσαι! (ελπίζω ανακουφίστηκες λίγο)
Θα του είχα φέρει την τούρτα κολάρο!Μήπως μέσα στο μυαλό του για κάποιον άγνωστο κ αψυχολόγητο λόγο το είχε ως πλάκα; εννοώ αν ήταν σε στυλ πλάκας πες του να κοιτάξει το χιούμορ του..αν το έλεγε σοβαρά πες του να κοιτάξει τους τρόπους του.
Προς Χρυσοφτέρουγο αετό στο τετράγωνο:Αρχικά ποιος σε ρώτησε ρε μεγάλε αν τρως ή όχι τσιπούρες,δε μπα να τρως και δράκαινες; Κατά δεύτερον άλλα λέει η γυναίκα,άλλα λες εσύ,το καταλαβαίνεις ή πρέπει να στο μεταφράσουμε σε κάποια γλώσσα; Κατά τρίτον ζουλάπι να πείς τη μούρη σου κ όποιον άλλον σε συναναστρέφεται (δυστυχώς για αυτούς). Μου θυμίζεις κάτι μπαρμπάδια με φανελίτσα άσπρη,τρίχα κάγκελο κ χρυσή καδένα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ