ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2015 | 22:09

Πως να πω στους γονεις μου οτι καπνιζω?

Καπνιζω εδω και 2 μηνες κρυφα απτους γονεις μου με εναν φιλο μου. Θελω να το πω στους γονεις μου γιατι φοβαμαι μηπως το μαθουν απο καποιον αλλον. Πως να τους το πω?
4
 
 
 
 
σχόλια
Σε μια εποχή που όλοι γνωρίζουν τις επιπτώσεις του καπνίσματος βρήκες κι εσύ να το αρχίσεις; Δεν κοιτάς καλύτερα πως να το κόψεις και κράτα την επανάσταση και τα λεφτά για εκεί που πιάνει τόπο και την υγειά σου γιατί η ζωή είναι ωραία!
Εντάξει, το δοκίμασες... τώρα ασχολήσου πώς να το σταματήσεις παρά πώς να το πεις στους γονείς σου. Δεν σου μιλάω ούτε για τα λεφτά, ούτε για την υγεία... αλλά για το πώς κάποτε θα σου ορίζει τη ζωή.
μπορεις να τους το πεις πανω σε καποια σχετικα σοβαρη συζητηση,οχι ετσι στο ακυρο γιατι ειτε θα νομιζουν οτι τους κανεις πλακα ειτε θα το παρουν βαρια. οσον αφορα το πως θα τους το παρουσιασεις,πες απλα οτι εχεις αρχισει το καπνιζα και στην παρουσα φαση που εισαι εχει γινει συνηθεια και αν θελησεις το κοβεις. (μιλα τους με ηρεμια και μην δειχνεις απολυτος)