Κλείνει η Βουλή "χάριν ανάπαυσης"

Κλείνει η Βουλή "χάριν ανάπαυσης" Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
6

"Χάριν ανάπαυσης" υπουργών και βουλευτών η Βουλή θα παραμείνει κλειστή για 10 ημέρες, σύμφωνα με εισήγηση του πρωθυπουργού και απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων.

 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ισχυρίζεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας της ζήτησε το διάστημα 6 έως 16 Αυγούστου να παραμείνει κλειστό το Κοινοβούλιο.

 

Στόχος της κυβέρνησης άλλωστε είναι να "κλείσει" όλες τις εκκρεμότητες με τους εκπροσώπους των θεσμών τις επόμενες ημέρες ώστε να ολοκληρωθεί και ψηφιστεί η νέα συμφωνία το διάστημα 17-20 Αυγούστου.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Πολιτική / Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Υπενθυμίζεται ότι για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 17:00
NEWSROOM
Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ούτως ή άλλως για 'μορφιά έχει καταντήσει το κοινοβούλιο, τι ανησυχείτε μερικοί; Μέτρα περνάνε οι άνθρωποι, δεν νομοθετούν. Ότι θα πάνε διακοπές μας πείραξε, ότι η ελληνική βουλή απλά περνάει μέτρα και δεν νομοθετεί δεν μας πειράζει.
Νοοτροπία τεμπελχανάδων δημοσίων υπαλλήλων. Η χώρα έχει διαλυθεί κι αυτοί θέλουν διακοπές.Όσοι δεν έχετε ανανεώσει διαβατήρια προτείνω να το κάνετε ASAP.