ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2015 | 23:20

Ερωτηση

Είμαι 19 ετων και εκανα αίτηση για εργασία σε μια γνωστή αλυσίδα καταστημάτων..η υπευθυνη φάνηκε πολύ θετική..επειδή όμως δεν έχω ξαναεργαστεί και προφανώς δεν έχω κάποια χαρτιά που πρέπει, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει τι κινήσεις πρεπει να κάνω..επίσης, τι αμοιβή να περιμένω πανω κάτω για πλήρη και για μερική απασχόληση; Τι πρέπει να προσέξω αν τελικά ξεκίνησω να εργάζομαι εκεί ή οπουδήποτε(ως προς τη συμφωνία);Ξέρω,θα μπορουσα να ζητησω βοήθεια απο τους δικούς μου,αλλά για προσωπικους λογους αναγκαστικά τρέχω μονη μου..Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
3
 
 
 
 
σχόλια
Πρέπει να έχεις αφμ και νομίζω και αμκα. Γενικά, θα σου πούνε εκείνοι τι χαρτιά χρειάζεσαι. Και εννοείται, όπως είπαν και οι προλαλησαντες, να κανείς οποίες ερωτήσεις έχεις και να προσεχείς τι υπογράφεις.
Μερικη απασχοληση ειναι το τετραωρο με βασικο μισθο τα 400 ευρω,πληρης απασχοληση ειναι τα 800 ευρω,προσεξε τι θα υπογραψεις δηλαδη για ποσο καιρο θα σε χρειαστουνε,αν θα σου δινουνε ασφαλεια,αν σε σεβονται,αν εχεις ρεπο μια φορα την εβδομαδα,να ρωτησεις τι ντυσιμο απαιτειται στην δουλεια κ το βασικοτερο ποσες ωρες θα εργαζεσαι με τι μισθο ,διαβασε το συμβολαιο κιολας ;)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ