ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2015 | 20:04

Φοβάμαι

Πριν εναν μηνα περιπου εσπασε το προφυλακτικο εν ωρα της πραξης. Πηρα το χαπι της επομενης μερας λιγες ωρες μετα, αφου περιμενα απο τα ξημερωματα μπορστα στο φαρμακειο να ανοιξει. Τωρα ειμαι εξωτερικο στους παππουδες μου και δεν εχω αδιαθετησει ακομα, και το ανγχος θα με τρελανει. Ειμαι 18 χρονων, εαν σπασει ο διαλος το ποδαρι του, θα σπασω και γω το κεφαλι μου. Σας παρακαλω κοριστια, αν ειχε καμια παρομοια εμπειρια η μπορειτε να με εμψυχωσετε καπως καντε το, το χρειαζομαι απαραιτητως..
2
 
 
 
 
σχόλια
Ηρεμησε και ολα καλα! Ειχα παθει το ιδιο, στα 18-19 μου κ εγω, πηρα το χαπι αμεσως και ειχα αρκετη καθυστερηση, θυμαμαι ειχα κλεισει και ραντεβου σε γυναικολογο. Επισης πηγα στο φαρμακειο και ζητησα τεστ, ο φαρμακοποιος με ρωτησε πρωτα τι συνεβη και φαντασου οτι ο ιδιος αρνηθηκε να μου το πουλησει γιατι οπως ειπε δεν ειχα καμια πιθανοτητα να ειμαι εγκυος. Μετα απο 2 εβδομαδες καθυστερηση και απειρο αγχος (οσο και αν σου ειναι δυσκολο, προσπαθησε να μην αγχωνεσαι γιατι μονο χειροτερα θα το κανεις) τελικα με επισκεφθηκαν οι κοκκινοι φιλοι μου! Σκεψου οτι το χαπι αυτο εχει τεραστιες ποσοτητες οιστρογονων και προγεστερονης (σαν να παιρνεις ενα κουτι αντισυλληπτικα με τη μια) και ειναι πολυ πιθανον το σωμα σου να επαθε σοκ. Εξαλλου, εφοσον το πηρες τοσο γρηγορα, το σπερματοζωαριο δεν θα ειχε προλαβει καν να "φυτευτει", αφου το χαπι δρα πολυ γρηγορα και πολυ εντονα. Καλη τυχη και ψυχραιμια!
Μπορεί να σου καθυστερήσει την περίοδο το χαπι. Κανε ένα τεστ αν έχεις τόσο άγχος. Το πουλάνε στα φαρμακεία. Γενικά είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να έχεις μείνει έγκυος, μην ανησυχίες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ