Εισβολή της αστυνομίας στη «βίλα Αμαλία»

Εισβολή της αστυνομίας στη «βίλα Αμαλία» Facebook Twitter
5

Στη βίλα Αμαλία που βρίσκεται για χρόνια υπό κατάληψη, εισέβαλλαν τα ξημερώματα δυνάμεις της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα. Από νωρίς δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει το κτήριο καθώς σύμφωνα με την αστυνομία υπήρξαν καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή οκτώ ατόμων.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Διακίνηση ναρκωτικών στη Βίλα; Θα μπορούσαν επίσης να πουν ότι έχει κρύπτες με απεμπλουτισμένο ουράνιο, ερείπια της χαμένης Ατλαντίδας, το θησαυροφυλάκιο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ή τη χαμένη πριγκίπισσα Αναστασία Ρομανόφ... Πείτε το στα ίσια... Η Βίλα αποτελεί ανάχωμα στην περιοχή της Αχαρνών - Αγίου Παντελεήμονα στο να κάνουν τη δουλίτσα τους οι μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής, μαζί με τους (κατά 50%) ψηφοφόρους τους αστυνομικούς πρεζέμπορες. Ως τέτοια χτυπιέται. 10 - 100 - 1000 καταλήψεις ενάντια σ' ενα κόσμο οργανωμένης πλήξης. Υ.Γ. Οι πατριώτες του κώλου, την πολιτική που ξεσκίζει κάθε μέρα το λαό, που τον έχει εξαθλιώσει υπερασπίζονται. Η επίθεση στην εργατική τάξη και στους αγώνες της, ενέχει την επίθεση στους αυτοδιαχειριζόμενους κοινωνικούς χώρους. Στις καταλήψεις αντικατοπτρίζεται ένας ελεύθερος κόσμος που καμία είδους διάκριση δεν χωράει, ένας κόσμος που όλοι οι καταπιεσμένοι έρχονται σε ρήξη με οτιδήποτε εξουσιαστικό και με τις υπάρχουσες επιβαλλόμενες αξίες, ένας κόσμος άκρως επικίνδυνος και επιβλαβής για τις καταπιεστικές και ιεραρχικές σχέσεις που αναπαράγει ο κόσμος των αφεντικών. Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις.
τώρα όμως επιτέλους την εκκένωσαν και θα μπορείς και πάλι να κοιμηθούμε ήσυχοι!!χριστέ μου τα βράδια που ξαγρύπνησα σκεφτόμενος ότι κάποιοι έχουν καταλάβει ένα παρατημένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας!!απαιτώ να γίνει Fridays το συντομότερο
Προσωπικά ναι validbodies, ησύχασα, γιατί σε παραξενεύει τόσο; Πρέπει επιτέλους να σταματήσει όλη αυτή η δήθεν αντιεξουσιαστική συμπεριφορά κάποιων δήθεν προβληματισμένων (μάλλον προβληματικών) ατόμων. Λυπάμαι που δε μοιράζομαι μαζί σου αυτήν την δήθεν αριστερή, δήθεν αντιεξουσιαστική συμπεριφορά (μόνο στα σχόλια της LiFO ενώ στον πραγματικό κόσμο το ακριβώς αντίθετο). Αν είναι έτσι, για να το παίξουμε και πολύ φιλελεύθεροι urban τύποι πάμε να κάνουμε κατάληψη σε όλα τα δημόσια κτίρια, σε όλα τα πανεπιστήμια (αυτό κοντεύει να γίνει) και να ζήσουμε σε μια χώρα απόλυτου χάους, όπως κάθε σύγχρονη, πολιτισμένη ευρωπαϊκή χώρα που όλοι εσείς ονειρεύεστε. Μα για να γίνουμε όπως ονειρεύεστε όλα αυτά θα πρέπει να σταματήσουν. Όλοι επαναστάτες χωρίς αιτία γίναμε πια.Όσο για εσένα angel exterminador, η αστυνομία τα έκανε όλα αυτά; Μωρέ μπράβο, κι εγώ που νόμιζα ότι αυτά τα πράγματα τα έκαναν οι τράπεζες και οι πολιτικοί. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς! Αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι μια προσπάθεια αλλαγής, αν λέμε μην αλλάξουμε το ένα, μην αλλάξουμε το άλλο, στο τέλος δε θα αλλάξει τίποτα ουσιαστικά και θα καταλήξουμε στα ίδια. Τι θα έπρεπε να γίνει κατά τη δική σου άποψη με το κτίριο αυτό; Θα ήθελα πολύ να μάθω.
Τόσο καιρό έκοβαν μισθούς, κυνηγούσαν αλλοδαπούς, έφτιαχναν offshore, έπαιρναν μίζες, μιλούσαν για εθνική ενότητα, ευλογούσαν τη διαφθορά, και προσπαθούσαν να καλέσουν και άλλους φασίστες, τραμπούκους, ακροδεξιούς στη φαμίλια τους. Μοίραζαν δάνεια, έκαναν δημόσιες σχέσεις με φτωχομπινέδες εφοπλιστές... α και συγκέντρωναν ψήφους, από αυτούς που ρωτούσαν, τι έκαναν τόσα χρόνια.