ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2015 | 12:08

day after day

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την στιγμή που έφηβη -πάνε τόσα χρόνια- άκουσα για πρώτη φορά το Να μ' αγαπάς του Σιδηρόπουλου σε μια κασέτα που έφερε μια φίλη στο σπίτι. Ήταν η εποχή που είχα μάθει απ' έξω το Ten των Pearl Jam και είχα ήδη "συναντηθεί" με τις Τρύπες. Νομίζω πως τη στιγμή που άκουσα για πρώτη φορά τη φράση "κι ίσως η ασχήμια του να φύγει μόλις πλυθώ και ξυριστώ" έλαμψε το βλέμμα μου, δεν έλεγε όταν σε δω, αλλά όταν εγώ κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Ο Παύλος είχε ήδη πεθάνει αλλά εγώ δεν το ήξερα... Μόλις τον ανακάλυπτα. Τώρα τόσα χρόνια μετά -μια ζωή day after day- κι ακόμα είναι φορές που νιώθω σαν εκείνη την έφηβη, έτοιμη να ανακαλύψει τον κόσμο για πρώτη φορά κι ας μη μου φαίνεται όταν κυκλοφορώ στον δρόμο, κι ας μην το καταλαβαίνετε ούτε εσείς εδώ μέσα. Και να πω κι εγώ σε κάποιον χωρίς να φοβάμαι, όπως ο Παύλος τότε, Stay cause I need you to help me to end my day... αλλά να μην τρομάξει ρε γαμώτο. Να μείνει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Tεραστιος Παυλος.Εχει μεινει Αθανατος μεσα απο τους υπεροχους στιχους του.Οτι και να ακουω,παντα θα υπαρξουν στιγμες που χρειαζομαι λιγο απο τα κομματια του.

Final 4 Euroleague LIVE