Στρατούλης: Εμείς μένουμε πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις

Στρατούλης: Εμείς μένουμε πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Στην πρώτη του συνέντευξη ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της «Λαϊκής Ενότητας», ο Δημήτρης Στρατούλης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του νέου κόμματος, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «Το πρώτο και βασικό στοιχείο είναι ότι μένουμε πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις που είχαμε όταν εκλεχθήκαμε βουλευτές».

«Έχουμε κάνει μια αρχή σήμερα, πιστοί στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις. Πιστοί στη λαϊκή εντολή που δόθηκε στις 25 Γενάρη με βάσει συγκεκριμένο πρόγραμμα, και κυρίως πιστοί στη λαϊκή εντολή που δόθηκε στις 5 Ιούλη από τον ελληνικό λαό με συντριπτική πλειοψηφία, με περίπου 62%, να μην υπογραφούν μνημόνια» τόνισε ο κ. Στρατούλης.

«Βασικός μας στόχος είναι η ακύρωση του παλιού αλλά και του νέου τρίτου μνημονίου, και η αντικατάστασή τους από ένα αναπτυξιακό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους του χρέους» δήλωσε, μιλώντας στον realfm.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

2 σχόλια
Μου αρέσει που στην πολιτική όταν όλα αποτυγχάνουν θεωρείται πλεονέκτημα το να μένεις "πιστός" στην αρχική σου θέση. _Εεεεε, προσεχε, πας με φόρα το γκάζι προς τον τοίχο, θα σκοτωθείς!-Αλλά εγώ μένω πιστός στην αρχική μου θέση!-Εεεε, πρόσεχε, έτσι που χώνεις αντικείμενα στα μάτια σου θα τα βγάλεις και θα μείνεις τυφλός!-Αλλά εγώ μένω πιστός στην αρχική μου θέση!-Εεεε, πρόσεχε λίγο, και οδηγείς με μάς μέσα επιβάτες με φόρα στον τοίχο και τυφλώνεσαι κι από πάνω ενώ σε προειδοποιούμε να προφυλαχτείς, παίρνοντας μας στον λαιμό σου!-Αλλά εγώ μένω πιστός στην αρχική μου θέση!Δεν γ@μιούνται όλα, τι κι αν πεθάνουμε όλοι, το βασικό είναι να γράψουν στην ταφόπλακα ότι έμεινες πιστός στην αρχική σου μ@λακία, εεε, θέση ήθελα να πω.
Αφού τα ίδια έλεγαν στην κυβέρνηση Τσίπρα και έκαναν την προσπάθειά τους με επική αποτυχία σε σημείο που έγινε το αντίθετο ακριβώς (μνημόνιο), τι σας κάνει να πιστεύετε ότι εσείς θα σκίσετε τα μνημόνια; Για βλάκες μας περνάνε και πουλάνε λαγούς με πετραχήλια;