ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2015 | 17:06

Με κακοποίησε

Γεια σας! Είμαι 22 ετών και δεν έχω σχέση. Βασικά οσες σχέσεις κάνω δεν μένουν για πολυ για έναν άγνωστο λόγο. Πριν έναν ολόκληρο χρόνο ένας παλιος συμμαθητής μου,μου έστειλε μύνημα. Αρχίσαμε και μιλαγαμε μέχρι προχθες που βρεθηκαμε. Δεν είχα ιδέα για το που θα πηγαίναμε.Μπηκαμε στο αμαξι,χωρίς καν να ρωτήσει πήγε σε ένα μέρος απόμακρο και ερημικό. Αφού παρκαρε το αμάξι και πήγα να κατεβω με τράβηξε και έβαλε ασφάλειες στο αμαξι. Δε με άφηνε να βγω ενώ εγώ φωναζα ότι δεν ήθελα να κάνω κάτι μαζί του και ότι βγήκαμε σαν απλοί φίλοι. Αφού δε τον άφησα να με πλησιάσει καν με άρπαξε από τα μαλλιά και μου χτύπησε το κεφάλι στο ταμπλό μπροστά. Πονεσα,ματωσα,Έκλαψα φωναζα..Συνέχισε με χαστουκι και μια μπουνιά ας το πούμε ..Εγώ στριμώχτηκα στη γωνία και έκλαιγα καθώς φωναζα..Ε αυτό ήταν. Με πήρε από τα μαλλιά και με έβαλε με το ζόρι να του κάνω ..πιστεύω καταλαβατε. Δε με άφηνε αν δεν έκανα. Μου παταγε το κεφάλι λες και με έτρωγε καρχαρίας. Αφού αναγκάστηκα να το κάνω εβαλα τα κλαμματα δεν ήθελα ουτε να με ακουμπάει... Με πήγε σπίτι μου και έφυγε. Δε θέλω να αφήσω το ζήτημα ετσι. Θέλω να τον καταγγειλω στην αστυνομία αλλά δε ξέρω αν θα είναι καλη ιδέα.
20
 
 
 
 
σχόλια
Η αστυνομια δεν θα κανει γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να αποδειξεις οτι οντως στο εκανε αυτος. Αν οντως αυτα που γραφεις ειναι αληθεια ομως βρες καποιον αδερφο-φιλο να τον διαλυσει. Να του δωσει τοσο ξυλο που θα τον γυρισει στη παιδικη του ηλικια.
Εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι τρολιά μόνο και μόνο γιατί αν έχεις μια τέτοια εμπειρία το μόνο που δεν έχεις στο μυαλό σου είναι να μπεις να το γράψεις στη lifo .
ΟΥΦ μου θύμισες δικιά μου παρόμοια εμπειρία που την έγραψα στην εξομολόγηση με τίτλο ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου αλλά και αν το καταγγείλει στην αστυνομία τι θα γίνει; Μια απλή σύσταση/επίπληξη ας πούμε; Χρειάζεται τιμωρία πιστεύω σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά θέλει μάλλον να έχεις να διαθέσεις πολλά λεφτά σε δικηγόρο/δικαστήρια κλπ. Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να με διαφωτίσει κι εμένα μαζί με την εξ.
Κοπελιά υπάρχει κάποια αντίθεση στην εξομολόγησή σου που με κάνει να πιστεύω ότι σου αρέσει να φοράς τα γνωστά πράσινα ρούχα.Όποιος την βρει θα του πω ένα μεγάλο μπράβο.Περιμένω.
H θέση του τιμονιού, του παντελονιού και του έξτρα κεφαλιού....¨Όμως ειλικρινά αν δεν πρόκειται για τρολλάρισμα, και ως γυναίκα φρικάρω να το σκεφτώ, νιώθω μεγάλη αηδία από το πως μπορεί να φερθεί ένας άνθρωπος.
Φυσικά των troll όπως είπαν οι δύο πρώτοι. H θέση του τιμονιού, δεν είναι γιατί μπορεί να γίνει αυτό που είπε από τέτοια θέση. Το παντελόνι πάλι δεν αναφέρεται καθόλου στην ιστορία της, του έξτρα κεφαλιού φαίνεται λίγο τρολλιά τρανταχτή αλλά θα μπορούσε να ήταν και πιστευτή για κάποιους ως προς την διατύπωση. Υπάρχει όμως κάτι που για κοπέλα θα ήταν εντελώς εξωφρενικό να το κάνει μέρα ή νύχτα από φόβο.Βοήθησα αρκετά..Θα περιμένω λίγο ακόμα την σκέψη σας.Θα περιμένω λίγο ακόμα
Eννοείς να βγεί στην ερημική τοποθεσία από το αμάξι. Σιγά, άμα δεν φαίνεται ψυχή στο χιλιόμετρο και με εμπιστοσύνη στο συνοδό της (κούνια που την κούναγε βέβαια).Εννοούσα φυσικά ότι δεν θα μπορούσε να της σμπρώξει το κεφάλι στον καβάλο για τα περαιτέρω ενώ εκείνος κάθεται στο τιμονι (μιας κι έχει έτσι τον έλεγχο των ασφαλειών) γιατί θα την άφηνε αναίσθητη χτυπώντας στο τιμόνι. Μόνο θεληματικά γίνεται και με τρόπο αυτό σε αυτή την θέση.