ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2015 | 18:47

Οχού....

Και εκεί που λες οτι δεν θα σκέφτεσαι τον πρώην και αφού δεν μένετε στην ίδια περιοχή θα ξεχαστεί γρήγορα, μετά απο 1 χρόνο βλέπω οτι ένα γειτονόπουλο 15 χρονών είναι ολόιδιος με αυτόν αλλά και ένας υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ που έχει ακόμα και ίδιο σωματότυπο... Και η μαλακία είναι οτι στεναχωριέμαι και λέω στον εαυτό μου οτι τον έχασα και πως εγω φταίω που τον έχασα και πως κάτι κακό του έκανα και τον έχασα, ενώ η πραγματικότητα είναι πως ο τύπος εξαφανίστηκε(είχα γράψει εξομολόγηση) και αντί να νευριάζω με αυτήν την στάση του και να το πάρω εγωιστικά, εγω κάθομαι και τον σκέφτομαι και τον επιθυμώ και τον θέλω ακόμα και να αναρρωτιέμαι τι του έκανα και με άφησε, και έχω και το άγχος να μην τον πετύχω πουθενά επειδή τριγυρίζει στα μέρη μου και δεν ξέρω πως θα αντιδράσω... Και όλο αυτό σε έναν φαύλο κύκλο! Γαμώτο!!
1
 
 
 
 
σχόλια
ααα!τελικα ειμαστε πολλες!παρα πολλες!να μαζευτουμε να κανουμε ομαδα!!! λοιπον...στο θεμα μας!πιστεψε με εγω ακομα βλεπω ατομα στο δρομο που τον θυμιζουν.ισως γιατι πολυ απλα δεν εχει κατι το πολυ ιδιαιτερο που ειναι σπανιο να το βρεις.εχω κι εναν πρωην που δεν εχω δει κανεναν αλλον να του μοιαζει γιατι ακριβως εχει πολυ ιδιαιτερα χαρακτηριστικα!επισης ισως νομιζεις οτι του μοιαζουν.οπως και να'χει ξεχασε τον.ολες κλαψαμε,ολες χτυπηθηκαμε αλλα ολες επιβιωσαμε!σιγα...αν το καλοσκεφτεις δεν ηρθε και το τελος του κοσμου.μονο να σκεφτεις ποσες σχεσεις εχεις τελειωσει εσυ και ποσες ακομα θα τελειωσεις στο μελλον φτανει...α!και μην αναρωτιεσαι τι εκανες.ισως ηταν κατι γενικοτερο οπως ο χαρακτηρας σου (δεν ταιριαζουμε ολοι με ολους!) ισως να ηταν και καποια αλλη γυναικα ισως παλι απλα να του τελειωσε.ειναι βλακας γιατι εφυγε χωρις να πει τιποτα (ομοιοπαθουσα!) αλλα τουλαχιστον δες το θετικο!γλυτωσες!!!κι αν τον συναντησεις τι εγινε?το πιο πιθανο ειναι να νοιωσεις ενα παγωμα,ενα μουδιασμα.πιο πολυ γιατι ειναι ενας ανθρωπος που επικοινωνουσες καθημερινα και τωρα δεν λετε ουτε γεια.ολα περνανε με το χρονο!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ