ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2015 | 13:32

Διακοπες - λεφτα

Φετος πηγαμε διακοπες με το αγορι μου κ με ξενερωσε πολυ η συμπεριφορα του σχετικα με τα λεφτα που ηθελε να ξοδευουμε. Δεν ειμαι εκτος πραγματικοτητας, ξερω πολυ καλα οτι ειναι δυσκολοι καιροι, αλλα υποτιθεται πως, οταν παιρνεις την αποφαση να πας διακοπες, εισαι διατεθειμενος να ξοδεψεις κ καποια λεφτα. Μπορεις να κανεις οικονομια σε πολλα πραγματα, αλλα δεν μπορεις να τη βγαζεις με 5 ευρω τη μερα, οσα κ αν κοψεις. Το αγορι μου λοιπον μου ειχε προτεινει να παρουμε μαζι κρουασαν κ μπισκοτα για πρωινο απο σουπερμαρκετ, ωστε να μην χρειαζεται να δινουμε λεφτα για να τρωμε εξω πρωινο. Δεχτηκα χωρις καμια αντιρρηση. Μετα μου ειπε να παρουμε ετοιμα φαγητα απ το σπιτι για να τρωμε το μεσημερι. Οκ το καταπια κ αυτο. Κ οσο λοιπον ημασταν διακοπες, δεν ειχαμε παει ουτε μια φορα για ενα παγωτο, για ενα καφε το απογευμα γιατι φυσικα δεν ηθελε να ξοδεψει λεφτα. Κ ρωτω εγω: ειναι δυνατον να πηγαινεις διακοπες για 5 μερες με πλανο να ξοδευεις το πολυ 10 ευρω τη μερα? Αν ειναι ετσι μεινε κ σπιτι σου. Βρισκομασταν σε ενα νησι πολυ μικρο, το οποιο σε μια μερα το χεις γυρισει, οποτε απ τη 2η μερα κ μετα βλεπεις ολο τα ιδια. Ποσες βολτες πια να κανουμε στο λιμανι που το βλεπαμε καθε μερα?? Δηλαδη αποφασισαμε να παμε διακοπες για να τρωμε στο δωματιο κ να μην ξοδευουμε τιποτα αλλο? Δεν ζητησα να πηγαινουμε να τρωμε ψαρια σε ταβερνες, αλλα οκ νομιζω οτι το να ξοδεψεις 3 ευρω μια μερα για να φας ενα παγωτο δεν θα σε βγαλει τοσο πολυ εκτος προυπολογισμου. Ειδικα δε οταν εχεις εξοικονομησει λεφτα απο ολα τα υπολοιπα. Οκ εγω ειχα λεφτα κ ημουν πιο χαλαρη στο τι να ξοδευω, αλλα αυτος ηταν το αλλο ακρο. Αν μπορουσε να μεινει νηστικος για να εξοικονομησει λεφτα θα το κανε. Απο καποια στιγμη κ μετα κατανταει κουραστικο να μετρας καθε ευρω. Τον κερασα οσο μπορουσα, αλλα εβλεπα οτι αισθανοταν αβολα οταν του ελεγα οτι θα πληρωσω εγω, οποτε απο καποια στιγμη κ μετα το σταματησα. Στο κατω κατω αν δεν εχεις λεφτα, προτιμω να μου πεις παμε μια μονοημερη παρα να πηγαινουμε 5 μερες κ να φοβαμαι να σου προτεινω να κανουμε οτιδηποτε. Ξερω οτι πολλοι θα με κατηγορησετε οτι ειμαι φαντασμενη κ αλλου, αλλα δεν μπορεις να πηγαινεις διακοπες χωρις να εχεις λεφτα για καποια βασικα πραγματα που κανουν οι ανθρωποι στις διακοπες.
7
 
 
 
 
σχόλια
Θεωρώ ότι αυτά περί χωρισμού από άλλους σχολιαστές είναι υπερβολές. Δεν χωρίζουν οι άνθρωποι επειδή θέλουν άλλα πράγματα στις διακοπές. Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι τα του συζητήσεις ανοιχτά το θέμα. Να του πεις ότι εσύ δεν πέρασες όσο καλά θα ήθελες για όλους αυτούς τους λόγους. Τώρα κάνεις υποθέσεις το πως θα αντιδρούσε αν του πρότεινες κάτι να κάνετε .Μπορεί να εκπλαγείς για τους λόγους που ήταν τόσο σφιχτός και να είναι κάτι που δεν έχεις σκεφτεί. Μίλα του!
εντομεταξυ επειδη γενικα ολο το χρονο πιεζομαι με τις υποχρεωσεις τοσο πολυ το ποσο μ αρεσει να χαλαω λεφτα απο δω και απο κει στις διακοπες δεν περιγραφεται
Πω πω μιζέρια.. Απορώ πως άντεξες.. Αυτό δεν ήταν διακοπές, εφιάλτης ήταν. Αν δεν έχεις χρήματα ή δεν θες να ξοδέψεις δεν πηγαίνεις διακοπές,είναι πολύ απλό. Άμα πας και κλαις το δεκάευρο που ξόδεψες για μια ολόκληρη μέρα είσαι τελείως ξεφτίλας-τσιγκούνης... Τα έχεις ακόμη μαζί του;;;!!!
Έχεις απόλυτο δίκιο. Οι διακοπές είναι να κάνεις και το κάτι παραπάνω και αυτό προβλέπει να ξοδέψεις και κάτι παραπάνω. Όλο τον χρόνο ας είναι μαγκωμενος αλλά έλεος όχι και στις διακοπές.εκτός και αν ο άνθρωπος δεν είχε φράγκα οπότε ας το ξεκαθαρίζει από την αρχή.