11 tweets-αντιδράσεις για την προεκλογική αφίσα που θέλει να «φιμώσει» Μεϊμαράκη, Άδωνι, Βούλτεψη

11 tweets-αντιδράσεις για την προεκλογική αφίσα που θέλει να «φιμώσει» Μεϊμαράκη, Άδωνι, Βούλτεψη Facebook Twitter
14
11 tweets-αντιδράσεις για την προεκλογική αφίσα που θέλει να «φιμώσει» Μεϊμαράκη, Άδωνι, Βούλτεψη Facebook Twitter

Πολύ μου αρέσουν μερικοί που βρίζουν εφημερίδες ή ΜΜΕ («LIFO άσε, τη μάθαμε την προπαγάνδα σου, όλο γλείφεις τον ΣΥΡΙΖΑ/την ΝΔ/ το Ποτάμι/τη Χρυσή Αυγή»), και μετά πάνε και διαβάζουν μια εφημερίδα η οποία -με τίνος λεφτά άραγε;- βγάζει προεκλογικές αφίσες κάνοντας αρνητική διαφήμιση (δυσφήμηση) σε πολιτικούς συγκεκριμένου κόμματος.

Ταυτόχρονα φυσικά βρίζουν τα κανάλια που εξυπηρετούν συμφέροντα, ενώ το Χωνί ξύπνησε ένα πρωί και τύπωσε λόγω της τρομερής αμεροληψίας του (με κρατικό χρήμα; με άλλο αόρατου χρηματοδότη; ή απ' τα λεφτά των συγκλονιστικών του πωλήσεων;) χιλιάδες δυσφημιστικές αφίσες λίγο πριν τις εκλογές.

Έχοντας πει τα παραπάνω, αν σκεφτώ τις περισσότερες αρνητικές διαφημίσεις, εγώ προσωπικά βρίσκω αυτήν εύστοχη και πετυχημένη.  

Να τι λέει το ελληνικό twitter:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

+ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ

.

.

.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

9 σχόλια
Θυμάστε πριν κάποια, αρκετά χρόνια, που ξαφνικά κάποιες μέρες,η πρωτεύουσα γέμιζε από αφίσες καυστικού χιούμορ με την υπογραφή "Λυκαβητός";Δεν θυμάμαι όμως να υπήρχε και εφημερίδα "Λυκαβητός"...
ανεξαρτητα του τι πρεσβευει η εν λογω εφημεριδα πολυ ευστοχες οι αφισες εχουν κατακλησει το κεντρο!!!!επισης κυριε αδωνι ενδιαφερθειτε και λιγακι για τους ελληνες ολοι λαθρολαγνοι πια και ρατσιστες των ελληνων!!!!!
"Άδωνις Γεωργιάδης: Στην φωτό βλέπετε έναν αγανακτισμένο από το Μνημόνιο Μετανάστη. Του κολλάνε ένσημα άραγε;"Χαχαχα, καλό το ανέκδοτο. Ότι νοιάστηκε δηλαδή ο Άδωνις αν κολλάνε ένσημα στον μετανάστη. Ξεχνάει από ποιο κόμμα προέρχεται; Εδώ δεν τον νοιάζει που πλέον οι περισσότεροι Έλληνες εργάζονται χωρίς ένσημα προσποιείται ότι πονάει τον μετανάστη; Αχ βρε Άδωνι! Μας πείραξε μετά η αφίσα...
Στην προκειμένη περίπτωση το tweet το έκανε ο Άδωνις κι αυτόν σχολίασα. Αν το είχε κάνει κάποιος άλλος θα σχολίαζα εκείνον. Εσύ δηλαδή αν έκανε tweet ένας αριστερός βουλευτής θα σχολίαζες όλο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας; Έλεος;;;;;
Συγνώμη κιόλας αλλά οταν στην Χίο πριν τις εκλογές του '12 ερχόντουσαν ορδές μεταναστών απο το Πασόκ κυρίως αλλα και την Ν.Δ και μέσα σε ενα βράδυ ο Αμπντουλάχ γινόταν Γιώργος και έφτιαχνε χαρτιά ώστε να ψηφίσει δεν πείραζε τον κάθε Άδωνη. Ειδικά το Πασοκ αν δεν ακολουθούσε τετοιες πρακτικές ούτε 1% δεν θα έπαιρνε. Όπου μας βολεύει χρησιμοποιούμε τους μετανάστες, δεν έχει όριο η υποκρισία.
βρε Trollolo χιλια συγγνωμη!!! ειδα στο σχολιο σου να λες Ότι νοιάστηκε δηλαδή ο Άδωνις αν κολλάνε ένσημα στον μετανάστη.Ξεχνάει από ποιο κόμμα προέρχεται; Εδώ δεν τον νοιάζει που πλέον οι περισσότεροι Έλληνες εργάζονται χωρίς ένσημα προσποιείται ότι πονάει τον μετανάστη Πηγή: www.lifo.grΔεν καταλαβα οτι μιλας μονο για τον Αδωνη... νομιζα οτι εννουσες πως οποιος προερχεται από δεξιο κόμμα ειναι τρισκαταρατοςεκμεταλλευτής και δεν τον ενδιαφερουν ουτε τα ενσημα των ελλήνων, ουτε των μεταναστών.
Μια κομματικη εφημεριδα των ανελ(που στηριζει φυσικα και το συριζα διοτι τουτη η φυλλαδα ειναι νοημοσυνης υπο του μηδεν)επεκτεινει το αισχρο πολιτικο ηθος που εξεθρεψαν κατα κορον συριζα κ ανελ με χαρακτηρισμους τυπου γερμανοτσολιαδες και παραμυθια-λαικισμους με αντιμνημονια,εμποριο ελπιδας,πατριωτισμου κτλ...
Αν θυμάμαι καλά, όταν ξεκίνησε το ΧΩΝΙ (ως εφημερίδα) στήριζε το ΕΠΑΜ του κ. Καζάκη. Αργότερα, στράφηκε προς τους ΑΝ.ΕΛ., ειδικά από τη στιγμή που ο εκδότης του ήταν υποψήφιος με αυτούς στις εκλογές του Ιανουαρίου.