ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2015 | 19:30

ζω στο εξωτερικο

εδω και λιγο καιρο. δουλευω εκει μιλαω με κοσμο εχω βγει κι με ενα ατομο μερικες φορες για καφε αλλα φοβαμαι που ειμαι τοσο μονη.ειναι η πρωτη μου φορα που μενω μονη κι φοοβαμαι την μοναξιαμολις με επιασαν τα κλαμματα γιατι ειχα συνηθισει να ακουω θορυβο απο τους δικους μου κι να ξερω οτι ειναι αυτοι κι τωρα δεν ακουω τιποτα.εχω βαλει την αγαπημενη μου σειρα για να μη νιωθω μονη.τα οικονομικα μου με φοβιζουν αφανταστα αλλα αμα ειχα καποιον δικο μου αθ την παλευα καπως.. ολοι εχουν τις δουλειες τους στην ελλαδα κι ενω μιλαμε καθημερινα εμενα δε μου φτανει.πειτε μου οτι θα συνηθισω..γενικα πειτε μου κατι καθυσηχαστικο να ηρεμησω... 3 μερες εχω να κοιμηθω ευχαριστω που υπαρχετε κι εσεις εδω..
1
 
 
 
 
σχόλια
δεν εισαι μονη και δεν εισαι η μονη!καθημερινα νεα παιδια αναγκαζονται να φυγουν απο την ελλαδα (και με το δικιο τους!) προκειμενου να δουλεψουν στο εξωτερικο.ειναι δυσκολη η προσαρμογη κι ο καθενας την περνα διαφορετικα.εγω σπουδαζω εκτος αθηνων τον τελευταιο χρονο.θα μου πεις ναι αλλα εισαι στην ελλαδα πιστεψε με δεν εχει σχεση!στην αρχη ημουν ενθουσιασμενη.πριν μερικους μηνες περασα μια μικρη καταθλιψη κι ειχα διαφορες εμμονες.τωρα ειμαι καλυτερα.το θεμα ειναι οτι ο ανθρωπος ειναι προσαρμοστικο ον.φταιει που εισαι ακομα στην αρχη.με τον καιρο θα συνηθισεις.και θα δεις που θα σου αρεσει κιολας!εγω θα τρελαινομουν απο χαρα αν μου ελεγαν να φυγω εξωτερικο,γιατι ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να γνωρισεις αλλους ανθρωπους,απο διαφορετικες εθνικοτητες,θρησκειες,κουλτουρες.με λιγα λογια σου δινεται η μοναδικη ευκαιρια να γινεις πολιτης του κοσμου και μαλιστα επι πληρωμη! να θυμασαι!στοχος στη ζωη ειναι να βλεπουμε τα θετικα,ακομα κι αν κατι μας φαινεται μαυρο κι αραχνο!