Βγήκαν την ημέρα των Χριστουγέννων για να χτυπήσουν μετανάστες

Βγήκαν την ημέρα των Χριστουγέννων για να χτυπήσουν μετανάστες Facebook Twitter
4

Ομάδα νεαρών με ι.χ. έκαναν βόλτα το πρωί στα νότια προάστια-Γλυφάδα, Ελληνικό και Αργυρούπολη-και χτυπούσαν με πτυσσόμενες ράβδους όποιον αλλοδαπό συναντούσαν.  Χτύπησαν τρείς αλλοδαπούς στέλνοντας τους δύο σοβαρά τραυματισμένους στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ενώ έκλεψαν και τα χρήματα που είχαν μαζί τους τα θύματα.

Οι δράστες σύμφωνα με την αστυνομία, αναγνωρίστηκαν από τα θύματα και συνελήφθησαν, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Πρόκειται για δύο 22χρονους νεαρούς. Η Αστυνομία αναφέρει ότι οι δράστες δεν ανήκουν σε κάποιον πολιτικό χώρο.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Δεν ξέρω για πολιτικό χώρο, αλλά σίγουρα θα είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και θα κάνουν μεγάλους σταυρούς. Δεν αμφιβάλλω ότι η μαμάκα τους θα τους πήγαινε συχνότατα να εξομολογηθούν και να κοινωνήσουν. Αν και μικροί στην ηλικία, θα είχαν πάει να υπογράψουν και για τις ταυτότητες επί Χριστοδουλου.Δεν εξηγείται αλλιώς πώς τους ήρθε Χριστουγεννιάτικα να δέρνουν συνανθρώπους τους. Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι.
Οι δράστες προφανώς και δεν ανοίκαν σε κάποιον πολιτικό χώρο. Ανοίκαν σε κάποια εγκληματική οργάνωση. Ή ήσαν απλοί κλέφτες. Το πιο πιθανό. Αφού ο καλύτερος στόχος του κλέφτη, είναι ο φτωχός μετανάστης και όχι κάποιος με πορτοφόλι. Παραπαπαπαμ...