Video: Zωή εναντίον όλων στο MEGA

Video: Zωή εναντίον όλων στο MEGA Facebook Twitter
19

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση στο δελτίο του ΜΕΓΚΑ ανάμεσα στους δημοσιογράφους του καναλιού και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία ξεκίνησε επιθετικά τη συνέντευξη της λέγοντας ότι το κανάλι μεταδίδει παραμύθια. Ακολούθησε ακραία κόντρα με τον Γιάννη Πρετεντέρη ενώ η επόμενη στη σειρά για να δεχτεί τις επικρίσεις ήταν η Μαρία Σαράφογλου.  Η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την κ. Σαράφογλου για φράση που είπε στην επεισοδιακή συνέντευξη της με τον ηθοποιό Κλέωνα Γρηγοριάδη πριν από το δημοψήφισμα ενώ επιστρέφοντας στον κ. Πρετεντέρη στον οποίο είπε ότι δεν είναι δημοσιογράφος αλλά υπάλληλος. Ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η μεγαλύτερη πάντως κόντρα στη διάρκεια της συνέντευξης ήταν με τον Γιάννη Πρετεντέρη. 

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
Η τύπισσα μιλάει για την πολιτική λες και μαλώνει με τον γκόμενο.Εξαιρετικά εριστική, διακόπτει ΚΑΘΕ ερώτηση, με γλώσσα ροδάνι που βάζει χιλιάδες κόμματα το ένα μετά το άλλο χωρίς να βάζει μια τελεία (και αν την διακόψεις ενίσταται).ΔΕΝ μου αρέσει το MEGA, ΔΕΝ μου αρέσει ο Πρετεντέρης, αλλά ΔΕΝ μου αρέσουν και οι υστερίες. ΔΕΝ επιλέγω στρατόπεδο, επιλέγω όμως αισθητική και άποψη περί δημοκρατίας. Η κα Κων/πούλου εδώ παίρνει κάτι ΠΟΛΥ κάτω από την βάση.
Νομίζω οι περισσότεροι θα συμφωνήσουμε ότι όντως,οι δημοσιογράφοι των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών κάποιες φορές προπαγανδιζουν,άλλες υπερασπιζονται τα συμφέροντα των εργοδοτών τους και γενικώς η πλειοψηφία τους δεν υπηρετεί το λειτουργημα που επέλεξαν να υπηρετησουν.Ναι,συνέβαλαν κι αυτοί στο χαλι που βρίσκεται η Ελλάδα σήμερα,ναι,ζουν πλουσιοπαροχα σε αντίθεση με τον μέσο Έλληνα και ναι,είναι λογικό το δημόσιο αίσθημα να είναι απεχθες προς αυτούς. Δεν γίνεται όμως κάθε 2 μέρες να έχουμε την κ.Κωνσταντοπουλου σε ένα παράθυρο,να μην αφήνει φασιστικα κανέναν να πει πάνω από 2 λέξεις,να μην σταματάει να κατηγορεί τους δημοσιογραφους για όλα,να αφήνει αναπάντητα καίρια ερωτήματα που της απευθύνονται και όποτε κάποιος να καταφέρνει να ξεστομίσει μια κουβέντα μετά από 10 προσπάθειες να τον κατηγορεί ότι την διακόπτει.Παρακολουθουμε κάθε φορά το ίδιο έργο.Δεν ξέρω αν στις διαφωνίες που έχουν ψεύδεται αυτή ή ο δημοσιογράφος που βρίσκεται απέναντι της,αλλά ξέρω ότι οπότε ακουμπάει το πόδι της σε τηλεοπτικό σταθμό,τα αληθινά ερωτήματα που απαντώνται είναι μηδαμινα,σε αντίθεση με τα νούμερα των καναλιών και την δημοτικότητα της εν λόγω κυρίας που εκτοξεύονται στα ύψη.Πλεον αρχίζω να πείθομαι ότι αυτή η κατάσταση κάνει τρομερό καλό και στις δύο πλευρές,γι αυτό και είμαστε κάθε μέρα στο ίδιο έργο θεατές.Υ.Γ. Το ύφος της κ.Κωνσταντοπουλου είναι απαράδεκτο για πολιτικό πρόσωπο και το ότι σαν λαός θεωρούμε πως για να έχει δίκιο κάποιος πρέπει να συμπεριφερεται έτσι και να ξεμπροστιαζει με ύβρεις,προσωπικες επιθεσεις και ύφος, δείχνει το επίπεδο και την νοοτροπία που διακατέχει τον μέσο Έλληνα.Υ.Γ.2 Είναι άξιο απορίας που περιμέναμε τόσα χρόνια μια κ.Κωνσταντοπουλου (ή ένα ολόκληρο κόμμα πιο γενικά) να μας υποδείξει την προπαγάνδα που γίνεται από τα ιδιωτικά κανάλια και να ζητωκραυγασουμε φωνάζοντας "καλά τους τα λέει η Ζωιτσα.!",παρακολουθωντας ολη μερα το ίδιο κανάλι.
σε όλα όσα λες συμφωνώ αλλά στην τελευταία γραμμή μάς το χάλασες. ΚΑΝΕΙΣ δεν παρακολουθεί πλέον κανένα κανάλι - όλοι περιμένουμε κάποιον να ανεβάσει μόνο τις καλές σκηνές στο δίκτυο. Σιγά μην καθόμασταν με τις ώρες να βλέπουμε τα κανάλια για να δούμε τη Ζωή να τους γλεντάει ομαδικά από όλες τις πλευρές. Στο YouTube όλα για άπειρα replay (όπως στα σκληρότερα πορνό και στα πιο ενδιαφέροντα ματς του Champions League...)
Κι εγώ όσο μπορώ φροντίζω για την ενημέρωση μου από το ίντερνετ και είμαστε σύμφωνοι ότι πολύς κόσμος πλέον κάνει το ίδιο. Έχω την αίσθηση όμως ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων παρακολουθεί αυτά τα κανάλια,αλλιώς δεν θα είχαν και πόρους για να συνεχίζουν να υπάρχουν (διαφημίσεις). Επίσης αυτό που θέλησα να τονίσω είναι ότι η προπαγάνδα γίνεται εδώ και δεκαετίες,γίνεται σήμερα και θα γίνεται και αύριο. Γιατί πολύ απλά ο κάθε ιδιοκτήτης προάγει τα συμφέροντα του και είναι λογικό μέχρι ενός σημείου. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος όμως να δει την προπαγάνδα ενός καναλιού,δημοκρατία έχουμε. Αντιθέτως τα νούμερα αυξάνονται,κάτι που σημαίνει ότι περιμένουμε κάθε κόντρα με αγωνία καρφωμένοι στην τηλεόραση.
''τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ'', γιατί υπήρχε το γελοίο στοιχείο, τα ψέματα και η αμηχανία των δημοσιογράφων στις δικαίως εκτοξευόμενες σπόντες της Ζωίτσας. Αν δεν ειπωθούν οι αλήθειες στις λίγες ευκαιρίες που δίνονται στους θαρραλέους πολιτικούς που εκφράζουν την αλήθεια, πότε θα ειπωθούν?
Κάνετε λάθος, υπήρχαν πολλά..γελοία απέναντί της, όπως η απώλεια ψυχραιμίας- στα όρια του κλάματος- της δυστυχούς Σαράφογλου και ο σιωπηλός πανικός στα όρια του εγκεφαλικού του Πρετεντέρη. Μοναδικός διασωθείς, περιέργως, ο Ευαγγελάτος.Όντως, όπως λέει και ο Καλλίμαχος παρακάτω, την "είχε" και την Τρέμη πανεύκολα.
Αυτό που κάνουν με τη Ζωή έπρεπε να το κάνουν και με τα ούγκανα της Χρυσής Αυγής. Να τους καλούν στα κανάλια κανονικά, να τους βλέπει και να τους ακούει ο κόσμος. Ακόμα και αυτός ο λαός θα τους είχε πάρει λίγο παραπάνω χαμπάρι, ότι συμβαίνει με τη Ζωή.