ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2015 | 12:15

περι σεξ

Θα ήθελα να εξομολογηθώ κατι που με προβληματίζει,έχω γνωρίσει καποιον με τον οποίο μιλάμε 1 μήνα κ έχουμε βγεί δύο φορές,πολλές φορές μου εκδηλώνει εμέσως πλην σαφώς κ την ερωτικη του επιθυμία,του τύπου θα ηθελα να κανουμε ερωτα κτλ μου έχει πει να πάω σπίτι του,κ όταν του λέω ότι βιάζετε κ οτι εγώ θέλω χρόνο μου λέει οτι θέλει να με γνωρίσει κ οτι ο σκοπος του δεν ειναι μόνο να με ρίξει στο κρεβάτι,απλά ειναι ειλικρινης κ μου λεει αυτο που αισθανετε,χωρισ να σημαίνει οτι θελει μονο αυτο.εμενα όμως με νευριαζει αυτη η συμπεριφορά του δεν μπορώ να καταλάβω τι πραγματικά θέλει,γιατι δείχνει κ ενδιαφέρον,Αυτή η βιασύνη του δεν δειχνει κατι?οτι αυτο που μόνο θέλει είναι σεξ κ τίποτα αλλο?
3
 
 
 
 
σχόλια
Αμα πραγματικα ηθελε να σε γνωρισει δεν θα ειχατε βγει μονο 2 φορες μεσα σε ενα μηνα. Εκτος και αν ειχε βεβαρημενη καθημερινοτητα λογω υποχρεωσεων. Προτεινε του να βγαινετε εξω και αν αναφερει αρκετα συχνα το σπιτι του, πιθανως να θελει απλα να γνωριστειτε σωματικα, πραγμα που δεν ειναι απαραιτητα κακο..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ