Έρχεται το Dislike στο Facebook - O Ζούκερμπεργκ μόλις το ανακοίνωσε

Έρχεται το Dislike στο Facebook - O Ζούκερμπεργκ μόλις το ανακοίνωσε Facebook Twitter
8

O Mark Zuckerberg ανακοίνωσε σήμερα ότι το Facebook επιτέλους εργάζεται πάνω στην προσθήκη της επιλογής «Dislike» κάτω από τα posts και τα status updates.

"Νομίζω ότι το "Dislike button"οι χρήστες το ζητούν εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα γιατί σήμερα μπορώ να πω πως δουλεύουμε πάνω σε αυτό και το έχουμε δρομολογήσει", είπε ο 'Mr. Facebook' κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Σύμφωνα με το Business Insider, δήλωσε πως ο λόγος που δεν το είχαν μέχρι τώρα εφαρμόσει ήταν γιατί δεν ήθελαν το κοινωνικό δίκτυο να θυμίζει το σύστημα του Reddit με το upvoting και downvoting.  Ωστόσο όπως επεσήμανε, εκτιμά πως οι άνθρωποι δεν ψάχνουν να καταψηφίσουν ο ένας τον άλλο, αλλά τον τρόπο να εκφράσουν άλλα συναισθήματα πέρα από την ικανοποίηση. Σαν παράδειγμα έφερε την προσφυγική κρίση και σημείωσε πως πολλοί δεν είχαν την επιλογή να εκφραστούν όπως έπρεπε. Στο Vox.com αναφέρεται πως τα dislikes κάτω από μια φωτογραφία ή ένα status update δεν θα επηρεάζουν τη πορεία της δημοσίευσης στα timeline. Aυτό σημαίνει πως τα like και τα dislike μιας δημοσίευσης δεν θα έχουν αντίθετη συμπεριφορά για τη δημοφιλία των posts, κάτι που συμβαίνει με το Reddit.

"Αυτό που θέλουν πραγματικά είναι η ικανότητα να εκφράσουν συμπαράσταση και δεν είναι όλες οι στιγμές καλές." πρόσθεσε ενώ συμπλήρωσε πως σύντομα θα υπάρξουν λεπτομέρειες για την πρεμιέρα του Dislike.

Τech & Science
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατροπή: Κι όμως δεν φοράμε λευκά, όταν θέλουμε να παραμείνουμε δροσεροί στον καύσωνα

Τech & Science / Ανατροπή: Κι όμως δεν φοράμε λευκά, όταν θέλουμε να παραμείνουμε δροσεροί στον καύσωνα

Η επιστήμη απαντά στο τι κάναμε λάθος -τόσα χρόνια- αναφορικά με το χρώμα, το ύφασμα ακόμα και την εφαρμογή των ρούχων μας το καλοκαίρι και στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε δροσεροί
NEWSROOM
Το Αριστείο Μποδοσάκη σε δύο σημαντικούς ερευνητές με διεθνή απήχηση

Τech & Science / Το Αριστείο Μποδοσάκη σε δύο σημαντικούς ερευνητές με διεθνή απήχηση

Η Ελληνίδα ερευνήτρια του διαστήματος, Καθηγήτρια Αστροφυσικής με μακρά πορεία στη NASA Χρύσα Κουβελιώτου και ο κορυφαίος ερευνητής της σύγχρονης βιοϊατρικής έρευνας που καθοδηγεί την ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά ερευνητικά δρώμενα, Καθηγητής Νεκτάριος Ταβερναράκης βραβεύονται για την καθοριστική τους συμβολή στην εξέλιξη της επιστήμης
NEWSROOM
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
NEWSROOM
«Ασυνήθιστοι» καρκίνοι εμφανίστηκαν μετά την πανδημία - Γιατροί ψάχνουν τη σύνδεση με τον κορωνοϊό

Τech & Science / «Ασυνήθιστοι» καρκίνοι εμφανίστηκαν μετά την πανδημία - Γιατροί ψάχνουν τη σύνδεση με τον κορωνοϊό

Δεν είναι κάτι νέο ότι οι ιοί μπορούν να προκαλέσουν ή να επιταχύνουν τον καρκίνο, αλλά πιθανώς θα περάσουν χρόνια μέχρι να εμφανιστούν απαντήσεις σχετικά με τον Covid και τον καρκίνο
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια