Τηλέφωνο Κουτσούμπα στην Πρωθυπουργό για τα διόδια

Τηλέφωνο Κουτσούμπα στην Πρωθυπουργό για τα διόδια Facebook Twitter
SOOC
1

Ο Γενικος Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας πραγματοποίησε πριν από λίγο τηλεφωνική παρέμβαση στην υπηρεσιακή πρωθυπουργό Β. Θάνου, προκειμένου από αυτή την ώρα και μετά τουλάχιστον, να είναι ελεύθερα τα διόδια σε όλη τη χώρα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στην άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Κανονικά λειτουργούν τα διόδια και οι διερχόμενοι οδηγοί πληρώνουν το αντίτιμο των διοδίων στους σταθμούς, που υπάρχουν στο εθνικό οδικό δίκτυο του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα.

Ο κ. Κουτσούμπας ψήφισε στο 397ο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας άκαι κάλεσε τον κόσμο να πάει στις κάλπες.

Παράλληλα, ζήτησε από τον κόσμο να δώσει την ψήφο του στο ΚΚΕ, προκειμένου «να ανοίξει το αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Μήνυμα αποδοκιμασίας του 41% ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο Ανδρουλάκης

«Εάν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό θα μπορέσει να ενοποιήσει το προοδευτικό μέτωπο» - «Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Στέφανο Κασσελάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το δωρεάν για τους πολίτες δεν σημαίνει ότι κάτι δεν έχει κόστος λειτουργίας...οπότε ας βγάλει κάτι το ΚΚΕ από το ταμείο του να πληρώσει τα διόδια ως ευγενική προσφορά προς τους πολίτες