Ο Λεβέντης άφησε όλους τους δημοσιογράφους και έπιασε κουβέντα με τον Χατζηνικολάου

Ο Λεβέντης άφησε όλους τους δημοσιογράφους και έπιασε κουβέντα με τον Χατζηνικολάου Facebook Twitter
4

Ακουσίως μεν, αλλά πρωτοτύπησε ξανά ο Βασίλης Λεβέντης, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια των επίσημων δηλώσεων μετά την είσοδό του για πρώτη φορά στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, κι ενώ ήδη έκανε δηλώσεις σε όλα τα κανάλια, αποδίδοντας εκείνη τη στιγμή την νίκη της Ένωσης Κεντρώων στους νέους της χώρας, ένας δημοσιογράφος του Star, αφού του τοποθέτησε αυτοβούλως στο αυτί ακουστικό, τον διέκοψε για να τον συνδέσει με το Νίκο Χατζηνικολάου.

"Μιλατε με τον κύριο Χατζηνικολάου, αν θέλετε κύριε Λεβέντη..." ήταν η "πάσα" του δημοσιογράφου" με τον Βασίλη Λεβέντη να ανταποκρίνεται άμεσα- "Καλησπέρα Νίκο μου, τι κάνετε εσείς;".

«Λάφυρα δεν ζητώ, αποστολή μας είναι να καθαρίσει η χώρα, εκεί θα δώσουμε το βάρος» επεσήμανε, μεταξύ άλλων ο κ. Λεβέντης, τονίζοντας πως «σε όσα συμφωνούμε, θα υπερψηφίζουμε. Για όσα διαφωνούμε, θα καταψηφίσουμε» κι έκανε λόγο για «τεχνητή» πόλωση μέσω των δημοσκοπήσεων.

Το ήθος των βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων θα είναι υπόδειγμα και το κύριο χαρακτηριστικό του επόμενου διαστήματος, πρόσθεσε ο ίδιος.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Πραγματικά οι πιο σοβαρές μετεκλογικές δηλώσεις ακούστηκαν από το Βασίλη Λεβέντη.Το μοναδικό αμιγώς φιλελεύθερο κόμμα, με ξεκάθαρες θέσεις και δηλώσεις.Πιστεύω και ελπίζω να φέρει πράγματι νέο ήθος στη βουλή και να αποστομώσει τους ανόητους και ρηχούς επικριτές.
Ας ελπίσουμε να μή συνεργαστεί με τους αρκουδέηδες που έκλεψαν την ταμπακιέρα. Και να μή βάλει την υπογραφή του στα φιρμάνια τους, που μας φέρνουν απ' έξω. Για να δούμε ποιός είναι ο λεβέντης και αν όντως άξιζε τελικά που μπήκε στη βουλή...Καρκίνο στα σόγια τους, ή υπογραφή στα χαρτιά τους...