Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση - Παραιτήθηκε τελικά ο Δ. Καμμένος

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση - Παραιτήθηκε τελικά ο Δ. Καμμένος Facebook Twitter
15

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά το σάλο που προκάλεσε η υπόθεση των tweets του Δ. Καμμένου που μόλις σήμερα το πρωί ορκίστηκε μέλος της νέας κυβέρνησης ως υφυπουργός Υποδομών. Νωρίτερα υπήρξε παρέμβαση Τσίπρα για το θέμα. Ο πρωθυπουργός είχε ζητήσει από τον Πάνο Καμμένο να φροντίσει ώστε άμεσα να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με τα ομοφοβικά και ρατσιστικά tweets του στελέχους του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν πριν λίγο ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την παραίτησή του μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Λίγα λεπτά αργότερα υπήρξε και σχετικό tweet από το λογαριασμό του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο στη θέση του Δ. Καμμένου θα τοποθετηθεί ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

Την παραίτηση του υπέβαλε τελικά λίγο μετά την σύσταση του Πάνου Καμμένου, ο υφυπουργός Υποδομών Δ. Καμμένος για να υπάρξει όπως αναφέρει «ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης».

Στη δήλωσή του ο Δ. Καμμένος αναφέρει:


«Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα.

Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ' αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει».

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

O Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα κυρώσει στη Βουλή τα υπόλοιπα Μνημόνια Συνεργασίας αν δεν αλλάξουν στάση τα Σκόπια
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Πως δεν μας είπε ο Τσίπρας και ο Π.Καμμένος ότι πέφτουν από τα σύννεφα με αυτά που είδαν ΤΩΡΑ τα μάτια τους. Ρε Λαέ πότε θα ξυπνήσεις από το παραμύθι που σου πουλάνε όλοι αυτοί ; Απαιτείσαι να ακούς αλήθειες και μόνο αλήθειες.
Είναι οπωσδήποτε άβολο & ανοίκειο να χαίρεσαι για, και να επιβραβεύεις το αυτονόητο, αλλά θα το κάνω. Μπράβο στην κυβέρνηση που το έπραξε και φυσικά χαίρομαι πολύ.Και ο βασικός λόγος που το επισημαίνω είναι διότι πρέπει και εμείς σαν λαός (πολίτες & πολιτευτές) να επιμείνουμε στην εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων παρέμβασης στα κοινά πέραν της ψήφου και της εμφυλιοπολεμικής κονταρομαχίας με διαγωνισμό ατάκας στο facebook.
Αυτός ο Τσίπρας βρε παιδί μου πολύ αθώος. Ολο τον κοροιδεύουν, όλο δεν ήξερε, όλο και κάποιος τον πιάνει κότσο...Ολα καλα τύπε! Με ΤΖΑΚΡΗ, ΜΠΟΛΑΡΗ, ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ πάμε δυνατά για τη δευτερη φορα... αριστερα!
Δεν μπορώ να ξέρω γιατί απαντάς στο δικό μου σχόλιο, και πως σχετίζεις τα λεγόμενά σου με τα δικά μου. Μπορώ όμως με βεβαιότητα να επισημάνω, πως το σχόλιό σου εντάσσεται σε αυτό που επισημαίνω: εμφυλιοπολεμική κονταρομαχία, και διαγωνισμός ατάκας. Και μακάρι αυτού του είδους η παλαιολιθική (κατά την άποψή μου πάντα) κριτική εκ μέρους των πολιτών να εκλείψει, και να αντικατασταθεί από νέες μορφές συμμετοχής στα κοινά και διαμαρτυρίας, πιο εποικοδομητικές, πιο συμμετοχικές, πιο ουσιαστικές, πιο αποτελεσματικές.
Ο αντικαταστάτης του ο Παναγιώτης Σγουρίδης είναι εκείνος που όταν άκουσε πως το γκράφιτι στο πολυτεχνείο ανήκει στη βερολινέζικη σχολή, φώναζε πως το τεράστιο γκράφιτι είναι γερμανική μπότα...
την κατακραυγή των social media περίμεναν για να πετάξουν έξω αυτό το [...] ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ντροπή που τον έβαλαν στην κυβέρνηση έστω και μια μέρα!
Ανακούφιση σε κάθε περίπτωση αλλά και ιστορικό ρεκόρ/πρωτοτυπία (για την Ελλάδα, από όσο γνωρίζω) να παραιτείται μέλος κυβέρνησης την ίδια μέρα του σχηματισμου της.
Συγγνώμη,δεν ήξεραν δηλαδή σε ποιους ανθρώπους εμπιστεύτηκαν τόσο σοβαρές θέσεις;Με ποιους συνεργάζονται;Την κατακραυγή του κόσμου περίμεναν για να μάθουν;Πολύ υπεύθυνο το να αγνοείς το ποιόν των συνεργατών σου,μπράβο,ατενίζουμε το μέλλον μας με ελπίδα κι ανυπομονησία. *sarcasm*
Σίγουρα κάτι θα υποψιάζόταν, αλλά το ότι λειτούργησε η κοινωνική κατακραυγή προς άμεση απομάκρυνση εγώ το θεωρώ μεγάλη επιτυχία. Τουλάχιστον αυτήν την δύναμη επομένως την έχουμε. Μένει να την αξιοποιήσουμε κατάλληλα και προς τους κατάλληλους και να μην αναλωνόμαστε σε πιο ανούσιες δηλώσεις (πχ. Φωτίου).
Μια ο Χαϊκάλης, μία ο Καμμένος...Πρόσεχε, Πρόεδρε, γιατί μπορεί "προεραιτικά" και μέχρι να "ξεκαθαρίσει η κατάσταση" να ξεμείνεις από ρατσιστ...εεε...βουλευτές.