Ο Νίκος Νικολόπουλος θα προταθεί για τη θέση του β' αντιπροέδρου της Βουλής

Ο Νίκος Νικολόπουλος θα προταθεί για τη θέση του β' αντιπροέδρου της Βουλής Facebook Twitter
6

Ο βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος αναμένεται να είναι- σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα που από χθες το βράδυ πληθαίνουν - η πρόταση για τη θέση του Β' αντιπροέδρου της Βουλής.

Μετά τη δυσφορία του Νικολόπουλου για τη μη υπουργοποίησή του και την ανακοίνωση που εξέδωσε με την οποία ζητούε δημοσίως εξηγήσεις από τον Πάνο Καμμένο, φαίνεται πως τελικά απέδωσε ως ένα βαθμό και έρχεται η αξιοποίησή του. Σύμφωνα με το Εθνος, αλλά και άλλα δημοσιεύματα ο κος Νικολόπουλος θα προταθεί για τη θέση από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Μόλις χθες, υπήρξε επιστολή του κ. Νικολόπουλου προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, με την οποία ζητούσε να συγκληθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, ως κυρίαρχο όργανο εκπροσώπησης του κόμματος στη Βουλή, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για τον αποκλεισμό του.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Όπως είπε και ο πρόεδρας: "θα αξιοποιηθούν σε κυβερνητικές θέσεις". Εμπρός λοιπόν να "αξιοποιηθούν" πάραυτα όλοι οι (αν)άξιοι. Δώσε και σε μένα μπάρμπα.Μη σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε.
Τελικά κάποια άτομα, ασχέτως αξίας, ποιότητας, πεπραγμένων, ηθικής, παρελθόντος κλπ, πρέπει κάτι να πάρουν, σώνει και καλά. Πρέπει να υπάρχει κάπου τεφτέρι με χρωστούμενα ή κάτι τέτοιο...