Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

H παλιά τηλεοπτική διαφήμιση της ημέρας: ΠΑΤΑΠΟΥΦΑ!

H παλιά τηλεοπτική διαφήμιση της ημέρας: ΠΑΤΑΠΟΥΦΑ! Facebook Twitter
11

Κι όμως, στη δεκαετία του '80 τα παιδάκια θα πατούσαν επί πτωμάτων για να αποκτήσουν αυτό το μίνι-πράγμα της εταιρίας EL GRECO... :)

11

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

8 σχόλια
Τι μου θυμίσατε τώρα! Εγώ έχω τέσσερις, αλλά μόνο τη μία ήθελα που την έλεγα Παπούτα. Τι είχε περάσει η κακομοίρα (και τι είχαν περάσει και οι γονείς μου μαζί); Δεν κοιμόμουν το βράδυ αν δεν την είχα αγκαλιά. Μάταια προσπαθούσαν να μου την αποσπάσουν απ' τα χέρια (γι' αυτό μου πήραν και τις άλλες τρεις). Μην ακούω βλακείες ότι ήταν τρομακτικές! Μην ακούω βλακείες!
ας υπερασπιστούμε όλοι τη δεκαετία του 80 που ήμασταν παιδιά :) είχα κι εγώ μια μικρή μπλε (με βάζεις σε πειρασμό να κάνω ανασκαφές σε κούτες)εεε και την έλεγα και Πατατούφα Ο.ο
Εγώ είχα μια μικρή ροζ κ μια πιο μεγάλη γαλάζια.τώρα πια όχι αλλά πολυ θα ήθελα να είχα μια.κ τρεχαλιτσα ειχα.ερωτας μεγάλος.κ φωτεινουλη αγκαλίτσα πολυ πιο όμορφο από αυτόν πόυ κυκλοφορεί τώρα.Κ μικρό μου πονιιι.Αχ νοσταλγία!Ναι.ειμαι παιδί των eighties..
Δεν ξέρω για τις πατατούφες, τους λαχανούληδες, τους ευχούληδες και τα πιτσιποπακια (αυτά με τα μάκια στα ποπάκια)...αλλά είχα πόθο διακαή για τους εξωγήινους τερατομάχους:http://erwtimatika.pblogs.gr/files/f/258253-aliens%204.jpg(είχαν και μίνι αυτοκολλητάκι με τα στοιχεία της φύσεως που τα έβαζες στο τετραγωνάκι μπροστά, καθώς και αποσπώμενο όπλο)και τις τρεχαλίτσες, με τα pride socks (!):http://www.retrodb.gr/ark/?q=node/280είναι μάλλον θέμα νοσταλγίας αλλά τα σημερινά παιχνίδια suck big time.
Και εγώ είχα μια πορτοκαλί και την αγαπούσα και εγώ! Μεγάλη συντροφιά.Μάλιστα, ήθελα να πάρω και στην κόρη μου μια, μα δυστυχώς δεν υπάρχουν πια. :(Πολύ καλύτερη επιλογή παιχνιδιού, απο πολλά σημερινά.(Ολες οι κούκλες έχουν νεκρό βλέμμα. Όχι; )