ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2015 | 23:50

Κοριτσια απλα τα πραγματα

Έχετε γίνει ρηχές όσο δε πάει.Να μιλάς με κοπέλα σε ΜΜΜ και όταν έρχεται ο φίλος σου σχετικά πιο εμφανίσιμος να μονοπωλεί τη συζήτηση ξαφνικά και εσύ να αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά.Προφανως και πήγε κάτι στραβά και αυτο είναι η κατώτερη εμφανιση.Ειστε ρηχές και κανονιζεστε μόνο με ωραίους παραδεχτείτε το.Ελεος με αυτή τη σαπίλα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ξεσκέπασες μια γιγάντια συνομωσία τώρα. Στις γυναίκες αρέσουν οι ωραίοι. Δε θα το φανταζόταν ποτέ κανείς. Α τις τσούλες. Κάνουν λες και το να είναι κάποιος ωραίος τον κάνει πιο ελκυστικό στο αντίθετο φύλο. Αφύσικα πράγματα.
Ενω στους άντρες αρέσουν οι πιο ασχημούλες ας πουμε. Γουστο; Τι είναι αυτό; Υπάρχει κάτι τέτοιο που μας κάνει να επιλέγουμε τους ανθρώπους ; Οχι καλέ. Ρηχοί είναι όλοι. Ούτε προτίμηση σε εναν τύπο ανθρώπου, ούτε επιλογη! Ρηχότητα είναι η αιτία
Μα δεν είναι θέμα του αν είναι "ρηχές" (συν ότι προφανώς δεν ισχύουν οι γενικεύσεις). Όταν η άλλη σε γνώρισε πριν 5', πόσο περιμένεις να το ψάξει; Η γνώμη μου είναι ότι λάθος σου που τον άφησες να μονοπωλήσει τη συζήτηση. Η προσοχή της στράφηκε προς εκείνον, κατέληξε να τον βρίσκει πιο ενδιαφέροντα (σου λέει κοινωνικός και με αυτοπεποίθηση, γιατί να μην αρέσει;), και σε συνδυασμό με την εμφάνιση (γιατί όχι;), το χάσαμε το κορμί πατριώτη.