ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2015 | 15:36

Παρεξήγηση

Είμαι 17 χρονών και πηγαίνω δευτέρα λυκείου. Το πρόβλημά μου είναι μία παρεξήγηση που είχα με έναν καθηγητή μου, ο οποίος νομίζει ότι εγώ και μία φίλη μου είμαστε ερωτευμένες μαζί του. Φυσικά αυτό δεν ισχύει, γιατί εκτός από την ηλικία του (σχεδόν 60 χρονών) δεν είναι του γούστου μας. Η παρεξήγηση έγινε ως εξής: μία μέρα που είχαμε μαζί του μάθημα η φίλη μου (που καθόμαστε στο ίδιο θρανίο) τον κορόιδευε και του έδινε φιλία πίσω από την πλάτη του, ενώ γελάγαμε. Κάποια στιγμή αυτός την είδε, όμως συνέχισε το μάθημα γελώντας. Από αυτό το περιστατικό και μετά όταν μας βλέπει στο διάλειμμα ή στο μάθημα γελάει συνέχεια και δύο-τρεις φορές έχει πετάξει υπονοούμενα. Δεν ξέρω τι σκέφτεται και ούτε θέλω να μάθω. Το μόνο που με νοιάζει είναι να λυθεί αυτή η παρεξήγηση, αλλά δεν ξέρω με ποιον τρόπο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ξέχνα το δεν έγινε και κάτι. Και μάλλον δεν πιστεύει ότι τον έχετε ερωτευτεί. Εσύ ας είσαι σοβαρή μέσα στο μάθημα, σταμάτα τα παιχνιδάκια με τη φίλη σου και το θέμα θα ξεχαστεί.