Αστυνομικός κλωτσά πρόσφυγες στη Λέσβο ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων

Αστυνομικός κλωτσά πρόσφυγες στη Λέσβο ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων Facebook Twitter
4

Φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται αστυνομικός να κλωτσάει πρόσφυγες στον καταυλισμό της Μόριας είδαν το φως της δημοσιότητας, την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν επισκέπτονταν το νησί. 

 

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στους προσωπικούς λογαριασμούς του χρήστη Saverio Serravezza στο Facebook και στο Twitter και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα.

 


 

«Ο κ Τσίπρας βρισκόταν χθες στη Μυτιλήνη όπου επισκέφθηκε το Καρά Τεπέ με τους Σύρους πρόσφυγες και όπως διαπίστωσε ήταν υπέροχα. Στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας όμως, όπου φιλοξενούνται μη Σύροι πρόσφυγες, Αφγανοί, Ιρακινοί και άλλων εθνικοτήτων, συνέβη αυτό που βλέπετε στις εικόνες» τονίζει ο Saverio Serravezza.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ρε παιδια μου φαινεται ή εχει πεσει τρελλο φωτοσοπ εδω? Στη δεξια φωτογραφια ο πισινος του ανθρωπου που θα φαει την κλωτσια εχει φυτρωσει χερια. Και στην κατω αριστερα ο πιτσιρικας που κοιταζει την κλωτσια δεν εχει χερια!!!! Αυτος ο Ιταλος φωτογραφος ουμανιστης μαλλον ηθελε να φιγουραρει το ονομα του σε εφημεριδες...ντροπη του!
Όχι, δεν είναι αυτή η Ελλάδα. Δυστυχώς υπάρχουν τέτοιοι απαίσιοι άνθρωποι αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολύ περισσότεροι που βοηθάνε. Στο χέρι του καθενός είναι να απομονώσουμε τους απάνθρωπους και να δείξουμε σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζούμε.