ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2015 | 01:58

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις

είναι ότι η διάθεσή μου εξαρτάται από σένα. Μπορεί να είμαι διπολική ή δεν ξέρω τί άλλο αλλά όταν μου δείχνεις αγάπη, είμαι καλά, όταν μου μιλάς και μου απαντάς είμαι καλά, αν μου υποσχεθείς ότι θα έρθεις κι ότι θ αλλάξεις, θα είμαι καλύτερα. Την πνοή δε θα στη δώσω εγώ, εσύ θα μου τη δώσεις. Κι απορώ γιατί προτιμάς να είμαστε και οι δυο δυστυχισμένοι. Δε με νοιάζει τί κάνει ο υπόλοιπος κόσμος, εσένα θέλω να έχω και δε σε έχω. Πώς λοιπόν να είμαι χαρούμενη; Πάντα ήμουν της άποψης "λίγοι και καλοί", ο γείτονας, ο περαστικός, ο συνάδελφος δε θα ενδιαφερθεί πραγματικά για σένα, για τα προβλήματά σου, για την ψυχή σου, αυτό θα το κάνει η οικογένειά σου και δυο τρεις άνθρωποι που έχεις επιλέξει να σε συντροφεύουν στη ζωή σου. Όταν εκθέτεις την ψυχή σου στους πολλούς, στη μαγαρίζουν.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τα είπες πολύ ωραία. Έτσι ακριβώς ήθελα να τα πω και γω πριν κάμποσους μήνες αλλά δεν μπορούσα να τα βάλω σε σειρά.Ξέρεις τι; Αν οι άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί θα προσπαθήσουν κι άλλο, κι άλλο κι άλλο.. Αν όχι θα είναι καλύτερα να μην είναι μαζί.. Και οι λόγοι γι'αυτό το καλύτερα αυτό θα φανούν αργότερα..