ΒΙΝΤΕΟ: Η πρέσβειρα της Αιγύπτου χαστουκίζει Κύπρια αστυνομικό

ΒΙΝΤΕΟ: Η πρέσβειρα της Αιγύπτου χαστουκίζει Κύπρια αστυνομικό Facebook Twitter
12

Όπως γράφει το κυπριακό sigmalive, το περιστατικό συνέβη στις 29 Δεκεμβρίου:

Η πρέσβειρα της Αιγύπτου επιθυμούσε να συνοδεύσει συγγενικά της πρόσωπα μέχρι την αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου Λάρνακας. Γυναίκα αστυνομικός της εξήγησε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις οδηγίες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, οι διπλωμάτες δεν εξαιρούνται του ελέγχου και δεν επιτρέπεται η παρουσία της στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου.

Ακολούθησε ένταση και τότε, η πρέσβειρα χαστούκισε στο μάγουλο την αστυνομικό, προκαλώντας οίδημα και εκχυμώσεις.


Στη συνέχεια, η Αιγύπτια διπλωμάτης οδηγήθηκε στο γραφείο του Αρχιλοχία και αντί να δώσει εξηγήσεις, του επιτέθηκε, του τράβηξε τα μαλλιά και τον εξύβρισε.

Να σημειωθεί ότι η Κυπριακή κυβέρνηση όχι μόνο δεν αντέδρασε την επόμενη ημέρα (ούτε καν όταν χτες το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα) αλλά ζήτησε και επίσημη συγγνώμη απ' την Πρέσβειρα για την ολιγόλεπτη "σύλληψή" της. 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου, Ανδρέας Συμεού, γνωστοποίησε ότι αστυνομικοί, μέλη της φρουράς της Πρέσβειρας είχαν στο παρελθόν παραπονεθεί για απρεπή συμπεριφορά από την ίδια, με αναφορές για φωνές και ύβρεις σε βάρος τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Συμεού, είχαν αποστείλει σχετική ενημερωτική επιστολή στον Αρχηγό του Σώματος, ο οποίος, ωστόσο, δεν έκανε καμία κίνηση. «Ο Αρχηγός έπρεπε να ενημερώσει το Προεδρικό και το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά, αλλά δεν το έπραξε», σημείωσε.

It's Viral
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

12 σχόλια