ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2015 | 01:02

Χάρη μου έκανες

που μου έριξες χυλόπιτα τότε. Ξέρεις γιατί;Επειδή ήμουν τυφλωμένος και απλά σε ήθελα και ξεχνούσα όλα τα αρνητικά πάνω σου.Τώρα που μου έφυγε όμως βλέπω συνεχώς πόσο ανασφαλής, μίζερη και βαρετή είσαι. Ποτέ μα ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένη με τίποτα. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι σχέσεις σου σε έληξαν και σε άφησαν στα κρύα του λουτρού. Δεν είναι τυχαίο που μάλωσες με τις καλύτερες φίλες σου. Δεν είναι τυχαίο που συνεχώς ψάχνεις για νέες παρέες επειδή οι παλιές σου λήγουν άδοξα.Δεν είσαι ευτυχισμένη καθόλου. Μόνο αγάπη και χαμόγελο ήθελα να σου προσφέρω. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή ελπίζω να την προσφέρω εκεί που αξίζει.Αυτά τα λόγια δεν μπορώ να στα πω κατάμουτρα επειδή δε θέλω να σε πονέσω. Έστω και τώρα που μου έφυγε κάθε ερωτικό συναίσθημα μαζί σου σε νοιάζομαι και θέλω να περνάς καλά. Εύχομαι μια μέρα να σταματήσεις να είσαι τόσο αυστηρή με τον κόσμο και να μάθεις να αγαπάς.Το αντίο στο έχω πει εδώ και καιρό. Ελπίζω να το έχεις καταλάβει.Δεν μου αρέσουν καθόλου οι αποχαιρετισμοί. Με τον καιρό όλα θα είναι ένα παρελθόν που θα χαθεί στις υπόλοιπες μνήμες.Να είσαι καλά και να σταματήσεις να είσαι τόσο εγωίστρια για να ευτυχίσεις. Εγώ ήδη είμαι ευτυχισμένος επειδή έχω πάρει και έχω δώσει αγάπη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θες να την πονέσεις αλλά η άποψη σου για εκείνη είναι πως είναι "ανασφαλής, μίζερη και βαρετή"! Πολύ ωραία...Το ότι οι σχέσεις της δεν έληξαν ωραία ή το ότι μάλωσε με φίλες της προφανώς και στο είπε η ίδια..!!Αυτές είναι οι συνέπειες όταν ανοιγόμαστε σε λάθος άτομα.. Καλή ζωή λοιπόν σου εύχομαι, αλλά να ξέρεις ως κανείς δεν είναι άξιος να κρίνει ΠΟΤΕ κανέναν για την ζωή που κάνει!