Πόσοι οργασμοί επιτρέπονται σε κάθε προφυλακτικό;

Πόσοι οργασμοί επιτρέπονται σε κάθε προφυλακτικό; Facebook Twitter
2

Στα δικαστήριο οδήγησε γερμανική εταιρεία προφυλακτικών άλλη εταιρεία του είδους για αθέμιτο ανταγωνισμό και συγκεκριμένα για μια υπόσχεση που η δεύτερη δίνει στους πελάτες, με ψιλά γράμματα στη συσκευασία.

Ειδικότερα, η γερμανική start up εταιρεία παραγωγής προφυλακτικών Einhorn κάθισε  στο εδώλιο μετά από μήνυση της ανταγωνιστικής Fair Squared, για παραπλάνηση των καταναλωτών.

Η αιτία είναι οι συσκευασίες της Einhorn στις οποίες, σύμφωνα με την Deutsche Welle, αναφέρεται ότι «μία συσκευασία των επτά προφυλακτικών μπορεί να προκαλέσει έως και 21 οργασμούς».

Το δικαστήριο δικαίωσε τους μηνυτές διατάσσοντας την απόσυρση των συγκεκριμένων συσκευασιών, αλλά έχει ενδιαφέρον και το σκεπτικό. Σύμφωνα με το δικαστήριο η επίμαχη πρόταση θα μπορούσε να παρερμηνευτεί, -καθώς είναι ασαφώς διατυπωμένη- και να οδηγήσει τους καταναλωτές στο λανθασμένο συμπέρασμα ότι επιτρέπεται η πολλαπλή χρήση του ίδιου προφυλακτικού.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που βρισκόταν στο εδώλιο προσπάθησε από την πλευρά του να αντικρούσει τις κατηγορίες με μαθηματική λογική. Όπως είπε, με κάθε προφυλακτικό μπορεί να προκληθούν έως και τρεις οργασμοί, ένας ανδρικός και δύο γυναικείοι. Εάν πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό 3 με το 7, όσα δηλαδή είναι και τα προφυλακτικά της συσκευασίας, φτάνουμε στους 21 οργασμούς.

Παρά την φιλότιμη προσπάθεια το δικαστήριο δεν επείσθη, ωστόσο η  Einhorn που θα το παλέψει και πάλι με έφεση, συνεχίζει να «παίζει» με τη δημοσιότητα αναφέροντας ότι πλέον η «συσκευασία των πολλαπλών οργασμών κάνει θραύση και στις δικαστικές αίθουσες».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Λαγους με πετραχειλια ταζουν οι Γερμανοι. Δεν ξερω αν τα παραπανω αληθευουν αλλα στα μνημονια τα πηγαν μια χαρα...τρια στα τρια!Κι αν μια γυναικα εχει τρεις οργασμους τοτε τι γινεται πονηριδι ιδιοκτητη...ζηταει αποζημιωση; Πως φτιαχνει καφε μονο δεν εταξες! Βρε μπας και μειωνει και τους ρυπους,για κοιταξτε το.